Bijhouden van uw Facebookpagina

Heeft het jongleren met uw Facebookpagina en Instagram uw hoofd in de oorlog gebracht? Zit u in de knoop met contentcreatie en het bijhouden van uw online aanwezigheid? Geen zorgen, ik sta voor u klaar om het roer over te nemen!

Laat mij u helpen om uw sociale media tot leven te brengen. Samen kunnen we de perfecte posts bedenken die uw Facebookpagina en Instagram zullen laten sprankelen. Of u nu kiest voor een paar keer per week een bericht of zelfs dagelijks, ik zorg ervoor dat er een gestage stroom van boeiende inhoud op uw pagina’s komt te staan.

Maar dat is niet alles! We zullen de look en feel van uw pagina’s regelmatig verfrissen door de omslagfoto’s te wijzigen. Dit zorgt ervoor dat uw bezoekers opnieuw worden geboeid door uw online aanwezigheid.

En het wordt nog leuker! Maandelijks zullen we onze creatieve hoofden bij elkaar steken om te brainstormen over wat er de eerste maand van de planning staat. Zo blijft uw sociale media altijd up-to-date en boeiend.

Wat betreft de kosten, maken we het eenvoudig en betaalbaar. Vanaf slechts € 75,00 per maand (excl. BTW) kunt u genieten van een zorgeloze en levendige online aanwezigheid.

Nieuwsgierig geworden? Laten we een praatje maken! Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie. Samen kunnen we uw online wereld tot leven brengen en een glimlach op het gezicht van uw toveren volgers!