We zijn gestart. Vandaag ben ik mijn fietstocht begonnen samen met mijn vriendin gaan we vanuit het zuiden, Withuis, naar Pieterburen in het noorden van Nederland.

Het begon vanmorgen om kwart voor 8 zat ik op de fiets naar Eindhoven station waar ik mijn fietsmaatje ging treffen.

Ik was rond negen uur bij het station en daar was het druk en er waren veel problemen op het spoor. De NS had veel problemen.

Voor ons was het dat de trein niet rechtstreeks naar Maastricht ging meer wel naar Roermond. wij zijn dus met de trein naar Roermond gegaan en daar konden we niet mee met de bus dus wij zijn op de fiets (27km) naar Sittard gefietst.

Aangekomen in Sittard zijn we weer op de trein gestapt en zo naar Maastricht Randwijck gegaan. Daar weer op de fiets naar ons beginpunt in Withuis.

Withuis is echt het zuidelijkste puntje van Nederland en daar kwamen we dus 2 uur later aan dan de bedoeling was.

Eindelijk konden we gaan beginnen aan onze fietstocht.

We hebben de nodige klimmetjes gedaan. Was echt weer even wennen. Het was warm maar we hadden wel regelmatig schaduw. Zo hadden we na 20 km Valkenburg bereikt.

We slapen nu bij Vrienden op de fiets waar ook nog 2 dames uit Hoofddorp verblijven. Zij hebben vandaag het laatste stukje van het Pieterpad gelopen en gaan morgen naar huis.

we zijn vanavond met zijn allen gaan eten bij Il Forno en dat was heel lekker.

morgen gaan we richting Elsloo en nog verder.

2 thoughts on “Dag 1 Op weg naar Pieterburen

Geef een reactie