Dag 1: Someren naar Chaam

Vandaag zijn wij gestart met de NAP route. Deze route loopt van Breda naar Bad Nieuweschans. Wordt ook wel de LF9 route genoemd.

Vanmorgen om 8 uur ben ik vanuit Someren naar Eindhoven gefietst waar mijn vriendin, waar ik de tocht mee ga fietsen, bij het station stond te wachten op mij.

Zo zijn wij gestart met onze tocht. Onderweg lekker gekletst en veel gezien. Vele leuke paden en wegen gehad.

In Middelbeers lag bijna het hele dorp op de schop, dus we kregen de eerste omleiding met gevolg dat we de bordjes kwijt waren. Zo hebben we even op en neer gefietst en kwamen wij weer met toeval op de goede weg uit.

Net voor Hilvarenbeek brak de hemel. Het goot er even uit en hebben wij toen snel de feestkleding maar weer aangedaan. In Hilvarenbeek heerlijk geluncht bij De Zwaan, ja bij dit restaurant had ik op onze vorige fietstocht ook geluncht samen met ons Mathilde.

Na de lunch was de bui over en hebben we verder geen regen meer gehad.

Zo arriveerde wij bij ons eerste slaapadresje in Chaam. We werden hier hartelijk ontvangen en hebben een heel appartement voor onszelf.

Morgenvroeg om half 9 krijgen wij ons ontbijt en dan fietsen we naar Breda en starten we daar de route.

Vandaag heb ik 95 kilometer gefietst.

 

Tot morgen

Anita

 

3 thoughts on “Dag 1: Someren naar Chaam

  1. Fijn om je berichtjes weer te lezen en zo jullie tocht te volgen😀👍. Was een hele afstand voor je vandaag, sorry dat ik je niet kon wegbrengen naar Eindhoven vandaag🌹😘

Geef een reactie