Dag 1: Someren naar Hoek van Holland

Vanmorgen om half 9 stond ik klaar om op de fiets naar Eindhoven te gaan. Sta je er klaar voor dan komt het met bakken uit lucht vallen. Daarom mijn regenkleding maar weer aangetrokken en toen op de fiets.

Ik moest een beetje omfietsen want, waar ik meestal het fietspad in Someren richting Heeze wil, lag open dus toen richting de Vaarselstraat zo naar Heeze gefietst. Door de bossen en op weg naar Eindhoven. 

In Eindhoven aangekomen was het gestopt met regenen en in de stationshal heb ik mij ontdaan van alle regenkleding en daarna kijken waar mijn vriendin was waar ik samen de tocht mee ga fietsen. Die was er dus ook en zo zijn we met de fietsen via de lift naar het perron gegaan.

De trein was superlang en natuurlijk was de laatste wagon geschikt voor fietsen. Een hele wagon, maar goed die was dus voor ons. Het fijne was dat we niet hoefde over te stappen en konden we in een ruk door naar Rotterdam.

In Rotterdam aangekomen stonden de bordjes van de Maasroute al snel vermeld, dus dat scheelt weer zoeken. En zo fietste wij door het mooie Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis in Hoek van Holland waar we een leuke slaapplek hebben. 

Straks even douchen en dan gaan we eten aan het strand. 

P.s het was de rest van de dag droog gebleven.

 

1 thought on “Dag 1: Someren naar Hoek van Holland

Geef een reactie