Vandaag is het echt begonnen, we zijn vertrokken. Wel met regen maar Het was vanmorgen een gezellige boel bij mij thuis. De kinderen, mijn kleinzoon Arthur, ons mam, ons Mathilde met haar man Mart, de buurt en andere belangstellende die me zijn komen uitzwaaien. Ik kan alleen maar zeggen het was geweldig. Ellen jij beterschap met Can want die kon er vandaag helaas niet bij zijn.

Onderweg naar het station in Deurne dacht ik, toen ik in Ommel was, het zou me niks verbazen als er nog enkele mensen bij het station zouden staan, gewoon om te controleren of we echt niet met de trein naar Breda zouden gaan ?

En ja hoor de verrassing was niet helemaal gelukt want ik kwam de auto tegen van onze Gerco waarin ons mam en Mathilde zaten ter hoogte van de rotonde bij Vlierden en Deurne.

Maar ik vond het wel fijn dat ze samen met mij aan het wachten waren op Nettie.

Nettie kwam ook van thuis en werd door Jan haar man en dochter Ellen en haar moeder en de vrienden en de buurt dus ook uitgezwaaid

Na het vertrek in Deurne, op de fiets richting de markt werden we opgewacht door Jan, Nellie, Jo en Nico en natuurlijk moesten wij hier ook op de foto

Na zo’n 30 kilometer te hebben gefietst mochten wij aanschuiven voor een lunch bij vrienden van mij. Tonnie had lekkere soep klaargemaakt en we werden verwent met een lekker pasteitje en brood. Nogmaals dankjewel voor lekkere lunch.

Nu zijn we bij Truus in Gilze waar we vannacht slapen. Het is een gezellig huisje wat we helemaal voor ons zelf hebben. Truus vond het geweldig dat wij naar Santiago fietsen en zij hoopt dit ook nog een keer te kunnen doen.

Nettie en ik willen jullie alvast bedanken voor de reacties. Niet schrikken als jouw reactie niet meteen verschijnt op de website maar ik moet de berichten eerst goedkeuren voordat ze geplaatst mogen worden, dit om spam tegen te gaan.

We gaan nu slapen en morgen slapen we in België.

5 thoughts on “Dag 1 We zijn vertrokken

  1. Hallo Dames,

    Het begin is gemaakt voor een mooie reis op de fiets, al regende het de eerste dag, jullie straalde als zonnetjes op de foto,s . Succes en veel plezier. groetjes Marga

Geef een reactie