Vanmorgen afscheid genomen van ons gastgezin. We waren voor negen uur de deur uit. Wij gingen fietsen en zij gingen wandelen. Ze hadden een wandeltocht uitgezet van een paar uur.

Zo fietsten wij door de provincie Utrecht. Hele mooie fietspaden en na 74 kilometer kwamen we aan in Leerdam.

Het was vandaag een heerlijke dag met heel veel zon en toen wij in Leerdam waren hebben we even een gezellig terrasje gedaan.

Volgens mij was dit het lokale cafeetje met wat vaste gasten die elke dag even gezamenlijk een borreltje deden. Het klonk heel gezellig allemaal.

Natuurlijk wilden ze weten waar wij vandaan kwamen want ze hadden onze fietsen met bagage gezien en daar wilden ze meer van weten.

Toen was het tijd om naar ons slaapadres te gaan. Daar aangekomen was onze gastvrouw er nog niet.

Wat later kwamen er nog twee dames aan op de fiets en een kwartiertje later kwam de gastvrouw. Die schrok zich een hoedje.

Vier dames op de stoep dat kan niet want ze had maar plek voor twee personen. Hoe gaan we dit oplossen.

Wij stonden in de agenda dus onze plek was veilig. Voor de andere dames had ze gelukkig ook een oplossing en zo kwam alles goed.

Nu willen jullie weten wat de oplossing was. Ze had in huis nog een slaapkamer met bed en voor de andere dame werd er een matras op de grond gelegd. Zo kan iedereen toch slapen.

Na het douchen zijn wij gaan eten. Alle respect voor het restaurant. De muziek ging om 20:00 uur uit en iedereen was twee minuten stil en dat voelde toch goed.

Morgen fietsen we naar Oosterhout en daar eten wij mee, ben benieuwd wat we krijgen.

Tot morgen

Mathilde en Anita

 

 

1 thought on “Dag 10: Abcoude naar Leerdam

Geef een reactie