Dag 10: Geraardsbergen naar Overijsse

Vanwege de schouder en arm hebben we gekozen voor de alternatieve route en zijn wij over Brussel gefietst.

Het grootste gedeelte van de reis was vlak tot in Brussel, daar hadden we de nodige heuvels te fietsen.

Zo arriveerden wij rond half 5 bij ons gastgezin. Waar we werden ontvangen met eigen gemaakte appelsap uit hun eigen appelgaard. Ze hadden het voor de eerste laten persen en het smaakte verrukkelijk.

De pijn in de schouder en arm van ons Mathilde was steeds erger aan het worden en hebben wij de knoop doorgehakt en de mannen gebeld van kom ons maar halen.

Dit was om half 7.

We wilden nog wel eten en de gastheer was zo vriendelijk om ons naar het restaurant te brengen en weer op te halen.

Tijdens het wachten op de mannen hebben we leuke gesprekken met hun gehad. Over hun jongste dochter die verpleegkundige was en daarnaast een eigen bedrijf met persoonlijke sieraden. De naam van deze website is www.hanne  zei, maakt zelf sieraden met moedermelk, het is maar een idee.

Rond 21 uur waren de mannen er en is onze bagage ingeladen en de fietsen op het fietsenrek gezet en hebben wij afscheid genomen van ons gastgezin. Het beetje wat we hebben gezien van Overijse is wel eentje om daar een bezoekje aan te brengen.

Rond 23 uur waren wij weer thuis. Ons Mathilde en Mart afgezet met de spullen en de fiets en wij, Dick en ik, naar huis en daar de boel weer uitgeladen en naar bed.

Dus helaas hebben wij de vakantie moeten afbreken, maar wie weet of we hem nog gaan vervolgen, dat moeten wij nog even bekijken.

Ons Mathilde en ik willen iedereen bedanken voor de leuke reacties die wij hebben mogen ontvangen en wie weet tot de volgende keer.

 

 

 

2 thoughts on “Dag 10: Geraardsbergen naar Overijsse

  1. Jeetje wat jammer.
    Hopelijk komt het met mathilde in orde.
    Volgende keer beter.
    Van harte beterschap.

    Gr Mafij.

Geef een reactie