Na een niet zo’n goede nachtrust, ik heb de kerkklok verschillenden keren de tijd horen slaan, maakte we ons klaar voor het vertrek naar huis.

Na een zeer goed ontbijt met diverse soorten brood, kaas, poffertjes en yoghurt zijn we op de fiets gestapt en naar Baflo naar het station gefietst. We waren er op tijd en konden op ons gemak een treinkaartje voor de fiets kopen. Onze tickets hadden we gisteravond al gedaan en de kaartjes stonden in de app. Ja tegenwoordig kun je veel met je telefoon.

We stapte in de trein van Arriva en ik kan je zeggen dat zijn fijne treinen. Je rijdt met je fiets zo de trein in, heel wat anders als de treinen van de NS. De treinen van de NS zijn hoog dus je moet je fietst telkens erin tillen en gelukkig zijn er mensen die je helpen. O,ja fietsers hebben voorrang bij het instappen en uitstappen.

We treinden verder van Baflo naar Groningen waar we overstapte naar de trein van Utrecht en in Utrecht hadden we nog een overstap naar Eindhoven.

In Eindhoven aangekomen en dat in 3 uur heb ik afscheid genomen van mijn vriendin en liep ik met mijn fietst het station uit richting het centrum van Eindhoven.

Het was lekker weer en aan een vestje had ik genoeg, zette de fietst in turbo-stand en zo ben ik naar huis gefietst en om half 3 belde ik thuis aan, ik had geen sleutels bij, waar mijn man de deur opendeed en blij was dat ik weer thuis was. Ik ook.

Tijdens onze treinreis zijn we er achter gekomen dat wij bij een “bekende zangeres” hadden geslapen. Nou, ja bekend.

Haar naam is Astrid Wevers uit Pieterburen maar ze is bekend onder de naam Gre Parelmoer.

 

 

Geef een reactie