Waren we bijna in slaap gaat de telefoon van ons Mathilde. Dochterlief aan de telefoon en helemaal in paniek. Puck, de hond was ontsnapt. Dochterlief was, samen met haar man, aan het zoeken en opa zat bij de babyfoon. Ons Mathilde helemaal in de stress want op deze afstand kun je niet veel doen.

Na een half uur kwam er een appje dat Puck weer thuis was. Zij had zelf het huis teruggevonden en stond volop te blaffen aan de poort. Iedereen weer happy en konden wij gaan slapen. Nou ja slapen. Na eerst alle hilarische appjes te hebben gelezen van ons Mathilde haar dochter.

Rond half acht vanmorgen zijn we opgestaan en rond negen uur zaten wij op de fiets. Het nadeel van deze tocht is dat we vaak te vroeg bij ons slaapadres aankomen. Reden is dat je pas om 12 uur op een terrasje kunt zitten en veel rustpunten nog gesloten zijn. Zo heb je rond 12 uur dus al meer dan de helft van de tocht erop zitten.

Gelukkig vinden onze Vrienden op de Fiets het geen probleem maar wij voelen ons toch een beetje schuldig. Morgen proberen we het weer om niet te vroeg op ons slaapadres te komen.

Vandaag hadden we bijna 65 kilometer gefietst en morgen zijn het er zo’n 70. We zijn nu in Drenthe en morgen zijn we in de provincie Groningen. En zo zijn we bijna in Pieterburen.

Onze knooppunten van vandaag:

63 – 31 – 32 – 33 – 19 – 13 – 12 – 84 – 85 – 76 – 77 – 20 – 09 – 22 – 25 – 26 – 27 – 32 – 16 – 21 – 41 – 37 – 39

 

 

2 thoughts on “Dag 10: Rheeze naar Valthe

  1. Gelukkig is de hond weer terecht!
    Nou, de laatste kilometers zijn in zicht, ik ben eigenlijk wel benieuwd of jullie last hebben van zadelpijn….

  2. Ik denk dat Puck het vrouwtje wilde zoeken😀😀, maar honger kreeg en weer terug naar huis wilde😀. Nog veel plezier met de laatste loodjes💪😀😘

Geef een reactie