Vanmorgen een heerlijk ontbijt gehad en lekker gekletst over de fietstochten die we allemaal hebben gedaan. Zo vertrokken wij rond kwart over negen.

We waren net goed op weg toen we bij het pontje kwamen wat niet vaarde. Tenminste niet deze maand. Dus wij weer terug en op een andere manier, via de brug, naar de andere kant.

Zo kwamen we weer terug op de route. Een ding was wel leuk 😻 de vlaggen hingen uit. Zou dit speciaal voor ons zijn geweest? 😜

Het weer was wat bewolkt maar gelukkig wel droog.

We hebben fijn gefietst om weer bij een pontje aan te komen, alleen die was vandaag buiten gebruik. De borden gaven andere instructies. De fietsers die wij tegen kwamen zeiden dat die vandaag niet ging en dat weer een andere route om in Gorinchem te komen.

We moesten de rivier over om in Brabant te komen. In Gorinchem vaarde de pont gelukkig wel en werden wij netjes naar de overkant gebracht. Het is wat met al die omleidingen.

We zijn nu op ons slaapadres waar we eten. Vandaag wordt er voor ons gekookt door de man des huizes. Ik ben benieuwd wat we gaan eten.

Tot morgen.

Mathilde en Anita

1 thought on “Dag 11: Leerdam naar Oosterhout

  1. Ja, bevrijdingsdag hé, dan varen blijkbaar de pontjes niet😃😃👍. Wel balen natuurlijk maar jullie hebben nog alle tijd😎😘

Geef een reactie