Gisteravond hebben we een wandeling gemaakt naar de hunebedden. Je bent in Drenthe en dan hoort dit natuurlijk er ook bij. De Hunebedden lagen vlak bij ons slaapadres dus we waren er zo. Het was gisteren een heerlijke dag met bijna GEEN regen maar dat was vannacht toch anders. Mijn God, de weergoden hadden er zin in. Maar wat er vannacht valt, valt niet overdag zou je zeggen. Oké bij vertrek een klein beetje en net voordat we op ons slaapadres kwamen kregen we weer een klein buitje. Tot nu toe hebben we elke dag wel een beetje regen gehad.

Vanmorgen moest ik toch weer even naar de fietsenmaker. Waarom? Nou ik trok het slot van de accu los op een of andere manier en toen kon ik de accu niet meer op de fiets doen. Gelukkig was er een fietsenmaker in de buurt, Laurens Kamies van Kamies Tweewielers, hij had het zo gerepareerd. Vrijdag is de fiets aan de beurt voor een onderhoudsbeurt.

Zo fietsten we door het mooie Drenthe waar heel veel ooievaars zijn. Zou de babyboom hier gaan starten? En stilletjes gingen we de provinciegrens over en stonden we in een keer in de provincie Groningen.

Nog een dag te gaan en dan zijn we in Pieterburen en dan is onze tocht ten einde. Een tocht met veel regen maar ook een tocht waar we veel hebben gelachen en er waren de nodige stiltes om lekker je gedachten te laten lopen.

Aangekomen op ons slaapadres krijgen we weer de vraag of we een tweeling zijn. Nee, dat zijn wij niet maar wel zusjes. Conclusie: we gaan steeds meer op elkaar lijken.

 

Onze knooppunten van vandaag:
39 – 38 – 06 – 24 – 26 – 23 – 28 – 88 – 41 – 43 – 42 – 02 – 61 – 55 – 65 – 71 – 73 – 70 – 69 – 66 – 69 – 68 – 67 – 39 – 89 – 62 – 66 – 61 – 87 – 81 – 78 – 84 – 27

 

 

 

 

3 thoughts on “Dag 11: Valthe naar Haren

  1. Maar goed dat de afspraak bij de fietsenmaker voor vrijdag al staat.😀 Het lijkt toch nodig te zijn😅. Veel plezier morgen nog met de rit naar Pieterburen👍👍💪❤️

  2. Dag Ladies.Echt nederlands weer.Wat een mooie foto’s. Zijn de ooievaars een kleine hint?🤣🤣🤣Morgen nog een mooie dag en gezond weer terug.😘😘😘Gr Marij en Jozef.

  3. Mooie foto’s, de olifant komt me heel bekend voor, daar hebben wij vorig jaar ook gefietst.
    Groetjes, Tonnie

Geef een reactie