Jullie allemaal bedankt voor de vele leuke reacties en felicitaties die ik mocht ontvangen voor mijn verjaardag. zo voelde ik me toch een beetje bij jullie.

Gisteravond zijn we naar de lichtshow geweest bij de Cathedraal. Het was mooi en zeer druk. Vandaag hebben we het rustig aangedaan, zijn lekker gebak gaan eten, want bij een verjaardag hoort gebak. Mijn fiets hebben we ook weer opgehaald  er staat een nieuwe voorstandaard op. Verder uitgebreid geluncht. toen kwam ik erachter dat mijn spiegel kapot was, zijn we maar weer naar de fietsenmaker gegaan, verder hebben we een terrasje gepikt met een  lekkere jus dfruit.  Vanavond weer lekker gegeten bij de zusters.

Vanmorgen was het voor Nettie hard werken ze moest alle mail doorspitten en de felicitaties beantwoorden. Maar het deed haar wel goed.

Na dit alles is het nu tijd om de balans op te maken.

We zijn 15 dagen van huis, hebben ongeveer 1000 kilometers gefietst, dit in ongeveer 60 uur met een gemiddelde fietstempo van 16,9.

Heel veel mensen ontmoet, vakantiegangers en pelgrims.

Morgen gaan we verder richting de Pyreneeën. Dit is ongeveer 700 kilometers. We zullen wel zien hoe het allemaal zaal gaan. Het is spannend.

 

8 thoughts on “Dag 15 Hiep hiep hoera Nettie is jarig

  1. Zo dus jullie hebben een heerlijke ontspannende dag gehad vandaag ,niet verkeerd als ik lees dat jullie op weg zijn naar de pyreneeen zo,n 700 km te gaan. Wij wensen jullie succes de komende dagen Nico angela

  2. Hallo Dames.Ontvang geen mailtjes meer?Zou dit kunnen?Of hebben jullie niks meer verstuurd?We wachten wel af.SUCCES!!!??????

Geef een reactie