Zo na 73 kilometer zijn we alweer bij ons tweede adresje. Bij Voedselbos Het Avontuur 
Hier eten wij ook.

Na een heerlijk ontbijt hadden we afscheid genomen van onze gastvrouw Francien. Ons Mathilde mocht/moest van mij een stukje schrijven in het gastenboek. Ja, je moet wel alles meemaken als je voor het eerst een tocht gaat fietsen.

Na Bladel zijn we via Hoge Mierden naar Baarle Nassau/Hertog gefietst. En we hadden net tegen elkaar gezegd wat was dit al een mooie route Zo kwamen wij aan bij knooppunt 53. Een onderdeel van de Smokkelroute. Waar we knooppunt 84 moesten hebben. Hoe we ook keken GEEN nummer 84 en geen knooppunten bord. Komen er een paar fietsers voorbij die vroegen waar moeten jullie naar toe.

Wij willen graag naar Baarle Nassau/Hertog. Mmm zeiden ze; dan gaan jullie helemaal de verkeerde kant op. We moesten eind terug en dan weer omhoog. We hebben toen maar de telefoon erbij gepakt en via Google Maps de plaatsnaam in getoetst en zo zijn kwamen wij aan in Baarle Nassau/Hertog.

Hier hebben we geluncht. Onze mondkapjes ? op maar omdat we op Nederlands gebied waren hoefde we deze niet op.

Gelukkig zaten we weer op de route en zo fietste wij weer verder. Wind tegen. Ons Mathilde had het toen helemaal gehad en met nog 3 kilometer op de teller kwamen aan bij ons slaapadres.

We werden heel hartelijk ontvangen en gaan we zo eten. We hebben enkele foto’s gemaakt onderweg

Tot morgen

Groetjes Mathilde en Anita

 

2 thoughts on “Dag 2: Bladel – Zundert

  1. Veel fietsplezier. Ga jullie volgen benieuwd waar jullie allemaal komen met jullie rondje Brabant. Wie weet nog is iets voor ons.

Geef een reactie