Na een nachtje overnacht in Gilze en goed ontbeten bij Truus zijn we tegen 10 uur weggefietst naar Breda. Hier aangekomen even bij de Grote kerk een stempel gehaald en daarna even een terrasje genomen bij de Heeren van Breda. En ja, er was iets lekkers bij. Wat dat laat ik aan jullie over ??

Vanaf Breda is het prachtig fietsen naar België. Maar voor we Breda uit waren duurde even maar toen we het eenmaal hadden gevonden was het een fietspad langs de Mark en het is wel kilometers lang. En onderweg maar zoeken naar een bewijs dat we op de goede route zitten.

Als je goed kijkt zie je onder het bordje dus een sticker met een schelp en dat is het teken van Santiago.

Op een bepaald moment staat er een grenspaal en meteen zijn de knooppuntbordjes anders en wordt je aangesproken door een man Henk uit Amsterdam die net als wij ook op weg is naar Santiago.

Nu zijn wij gearriveerd in Zoersel, inderdaad nog niet ver van huis. Onze Dick melde het volgens Google Maps maar 48 minuten van ons huis af ?? en wij hebben vandaag wel 70 kilometer gefietst.

We slapen bij Ingrid en zij heeft een prachtig huis. Op dit moment is ze brood voor ons aan het bakken voor morgenvroeg. Morgen proberen we naar Aalst te komen.

Nettie en ik gaan een kopje slaap lekker thee drinken en gaan dan plat. Tot morgen weer tenminste als we WiFi hebben.

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Dag 2 Breda

Geef een reactie