Dag 2: Chaam naar Dussen

Vandaag hebben we ongeveer 70 kilometer gefietst. Geen regen maar heerlijk veel zon en niet teveel wind. Het was een heerlijke mooie fietstocht.

Zoals beloofd hebben we verschillende foto’s van kunst gemaakt en ….. ik hoor wel wat jullie er van vinden.

Onderweg hebben wij veel mensen begroet en soms waren sommige zo doof dat ze niet terug groeten.

Op een bepaald moment kwamen we bij een bankje waar een man het groepje aan het fotograferen was en wij vroegen of we een foto moesten maken van hun 4ren. Dat vonden ze geweldig.

We hebben nog ff staan kletsen en toen gebeurde het. Zomaar uit het niets viel de fiets van mijn vriendin van zijn stokje. Daar lag hij in het gras. Gelukkig was haar splinternieuwe spiegeltje (van 7 euro) niet kapot. Dat de rest van haar tasje in het gras lag dat was niet belangrijk.

Na alles weer in het tasje te hebben gedaan zijn wij onze tocht vervolgt.

Er waren verschillende wegen die ik samen met ons Mathilde heb gefietst maar het was er niet minder mooi om. Nederland is gewoon heel mooi en dat zie je met fietst het beste.

Wij slapen nu bij een wijnboer, ja die hebben wij in Nederland ook, Daar hebben we heerlijke rosé gedronken. Helaas stuurt hij de wijn niet op want dan is het erg duur. Des te meer om samen met mijn man een keer hier naar toe te rijden.

Tot morgen

Anita

 

1 thought on “Dag 2: Chaam naar Dussen

Geef een reactie