Dag 2: Dinteloord naar Raamsdonksveer

Vandaag alweer dag 2. We begonnen de dag met een waterig zonnetje want afgelopen nacht had het blijkbaar flink geregend.

We sliepen in het dependance van het pension Havenzicht omdat we daar de fietsen veilig achter de schutting met slot konden zetten, en het voordeel was dat het heerlijk op begane grond was. Scheelt veel met het sjouwen van de tassen.

We fietsen de Waterlinie route en vandaag hebben wij het ook gemerkt. Ja hoor we mochten de “feestkleding” weer te voorschijn halen en we hebben een paar flinke regenbuien mogen ontvangen.

Heel veel water over ons en ze waren ook nog aan het werk waar wij moesten fietsen maar dat ging dus niet op en hebben wij om moeten fietsen om zo weer op de route te komen.

Het is maandag en dat merk je meteen, Geen of bijna geen horeca is open en dan ben je blij dat er een Jumbo is. Bij de Jumbo in Zevenbergen mochten wij gebruik maken van de toilet want ja als vrouw zijnde is plassen onderweg een beetje moeilijker dan voor een man.

Zo fietsen wij via Breda, dit blijkt ook een stuk van de Waterlinie Zuid route te zijn, en morgen scheiden wij deze wegen. Wij fietsen naar boven en de zuidelijke versie gaat richting Den Bosch. Wij gaan morgen richting Culemborg.

Vandaag slapen wij bij Vrienden op de Fiets in Raamsdonkveer en we hebben een geweldige kamer met een eigen terras. Heel luxe allemaal.

Hele vriendelijke mensen die dit nu 2,5 jaar doen.

Helaas was de koffie die mijn vriendin bij een rustpunt met zelf service had gekocht niet te pruimen, dus gauw omgeruild voor een kopje thee.

Morgen zien we wel weer. O,ja vandaag hebben we 73,24 kilometer gefietst

 

Groetjes Anita

42.076

1 thought on “Dag 2: Dinteloord naar Raamsdonksveer

Geef een reactie