Dag 2: Hoek van Holland naar Puttershoek

Vanmorgen na het ontbijt toch onze “feestkleding” weer aan moeten trekken. We hadden dus typisch Nederlands weer. We waren op tijd klaar met eten en zo konden wij de ferry halen die ons naar de Maasvlakte zou brengen.

Helaas hebben we geen zeehondjes gezien. Ik denk dat ze dachten, jullie bekijken het maar, geen zon om lekker op het “strand” te liggen. De regen viel ook met bakken uit de hemel.

Zo koerste we met de boot naar de Maasvlakte en het regende nog steeds. O, ja, volgens de tocht steken wij 16x de Maas over en de Ferry was de eerste die wij vandaag dus hadden. Nog 15 te gaan.

Onderweg hebben we lekker geklets over van alles en nog wat. De route liep lekker maar in Spijkenisse ging het fout. Volgens ons is daar een bordje weg en zo kwamen we terecht bij Meiden van de Molen waar we heerlijk hebben geluncht. 

Terug naar de route hebben toch maar even de app Knooppunten.nl aangezet en zo kwamen we tot ontdekking dat we de brug over moesten. Aan de andere kant stond gelukkig weer het bordje en zo zijn wij onze tocht verder gefietst. 

Och, de ene keer hadden we de Maas aan onze linkerkant en dan aan de rechterkant. Een bruggetje over of zoals op het laatst ons tweede pontje wat ons naar Puttershoek bracht. Hier hebben wij een overnachting en hebben we vanavond heerlijk gegeten bij BY Babette. 

1 thought on “Dag 2: Hoek van Holland naar Puttershoek

Geef een reactie