Vanmorgen een heerlijk ontbijt en rond half 10 de fiets op. Bij het hotel stond het knooppuntbordje al en we zaten dus meteen op de route.

Het was een beetje fris vanmorgen dus we hadden onze jassen aan maar in de loop van de ochtend was het prachtig en heerlijk fietsweer.

Zoals ik al schreef zaten wij meteen op onze route. Dit keer hebben we echt op de rand van de grens gereden. Het heerlijkste van deze route was dat die zeker 90% autovrij was en dat fietst zalig.

Rechts van de route was Duitsland en links was Nederland. Vaak fietsten Dick en ik met zijn tweeën en was er verder niemand te zien. We hebben zelfs gefietst op de oudste straat van Nederland, de Prinsenweg. Naast deze weg stonden verschillende bunkers voor kanonnen maar ze zijn niet gebruikt, lazen we later op een van de bunkers, en zo fietsten we verder.

Zo dronken we rond 11.00 uur koffie in Belfeld bij een zorgboerderij en ezelinnenboerderij en Bed&Breakfast. Dick koffie ik thee en we kregen eigengemaakte muffins, ze smaakte goed.

Na een tijdje zijn we van de route afgegaan om wat te eten. Het is bij ons altijd, nou dit bankje is nog te vroeg, we nemen het volgende bankje. Wat je dus niet meer ziet. En zo was het ook met een restaurant, deze niet het is nog te vroeg en dan niks meer zien.

Zo hebben we geluncht in Velden om na de lunch langs de Maas weer op onze route te komen.

In Wellerlooi kwamen een uitkijktoren tegen en die heeft Dick beklommen, ik niet, er moet iemand bij de fietsen blijven.

We zijn nu in Well en slapen in een tuinhuisje (je hebt de gekste, leukste overnachtingen bij Vrienden op de fiets) blijkt dat deze mensen hebben meegedaan aan de tv-serie Bed & Breakfast in 2017. Of ze gewonnen hebben weet ik niet.

Zo we gaan ons klaarmaken voor het eten.

De knooppunten van Roermond naar Well:
86 – 89 – 19 – 90 – 62 – 97 – 23 – 53 – 98 – 72 – 18 – 17 – 14 – 19 – 15 – 13 – 16 – 38 – 39 – 97 – 95 – 34 – 27 – 44 – 45 – 46 – 47 – 49 – 63 – 55 – 74 – 62 – 27 – 15 – 71

 

Tot Morgen

De foto’s kunnen op zijn kop staan maar ik kan dat op dit moment niet wijzigen. Waarom dit is snap ik nog niet want tijdens het inladen staan de foto’s goed.

 

 

 

 

Geef een reactie