Dag 2 Vlissingen naar Burgh-Haamstede

Vandaag hebben we bijna 60 kilometer gefietst.

We wilden naar Renesse maar zijn “gestrand” in Burgh-Haamstede. Waarom zullen jullie nu wel denken, heel simpel, het was overval vol.

In Renesse is een kunstschouwing aan de gang en de Duitsers zijn weer eens vrij. Dus we waren blij dat we plekje hadden voor de overnachting.

Vanmorgen stond er een lekker ontbijt voor ons klaar en rond 9 uur zijn wij weggefietst bij ons slaapadres om richting de veerboot te fietsen. Bij de veerboot startte onze route en daar eindigde de LF13.

Via de boulevard van Vlissingen zijn we via Zoutelande, Westkapelle, Domburg over de Veerse dam en daarna Neeltje Jans naar het volgende eiland, Schouwen-Duiveland gefietst.

Het was heerlijk fietsen met de wind in de rug (dat is ook de reden dat wij vanuit het zuiden naar het noorden fietsen). Wel een waterig zonnetje maar op een paar druppels na, is het heerlijk droog geweest.

Op advies van ons slaapadres hebben we vanavond Turks gegeten en het was inderdaad heerlijk. De mensen van het restaurant waren hele vriendelijke mensen. De naam van het restaurant is Asmara.

Morgen willen we fietsen naar Hoek van Holland en daar overnachten. Lukt het niet dan proberen we te overnachten in Oostvoorne.

Morgen weten we jullie te vertellen wat het is geworden.

 

1 thought on “Dag 2 Vlissingen naar Burgh-Haamstede

Geef een reactie