Dag 24 Peyrehorade naar Saint Jean-Pied-de-Porte

Vandaag hebben we 70,1 kilometer gefietst. Het waren klimmetjes die niet altijd even leuk waren. Ik had soms problemen met mijn schakelingen en dan viel ik helemaal stil tijdens een klim. Niet leuk want je bent je snelheid kwijt en je moet afstappen. Maar goed we zijn dus in Saint Jean-Pied-de-Porte.

Na het ontbijt zijn we met ons drieën vertrokken. Jos uit Velden en wij. We hadden prachtig weer. ‘s Nachts had het trouwens hard geregend. Onze fietsen stonden in de huiskamer, ook weer apart.

Morgen hebben we een rustdag, want we gaan onze tassen uitladen en kijken wat we naar huis gaan sturen. Dus heren er komen pakketjes aan, houd het maar in de gaten.

Ik geef het woord aan Nettie.

Het echte klimmen begint nu. Je hebt wel een fijn gevoel als je boven bent, dat heb je toch maar weer geklaard. Ja, morgen gaan we goed sorteren, boekjes naar huis, alles wat naar huis kan gaat naar huis. We zitten al midden in de bergen, Het is zo prachtig hier, alleen het klimmen is soms minder leuk als je van die steile hellingen hebt.

Vanavond zijn we met zijn drieën gaan eten en sluiten wij het hoofdstuk Jos weer af. Tot morgen.

 

 

 

20 thoughts on “Dag 24 Peyrehorade naar Saint Jean-Pied-de-Porte

 1. Dat valt me niet tegen Anita, klimmen en toch 70 kilometer vooruit komen met je batterij (van de fiets dan hè). Ga zo door!

 2. Hoi Anita en Nettie, rust goed uit en ik zie het pakketje wel verschijnen.
  Zo te lezen komt het echte werk er nu aan?
  Het is een mooi plaatsje waar jullie zijn, ik ben er ook een keer geweest.
  Anita, is het gelukt om je versnelling wat bij te stellen?

 3. Hoi Nettie en Anita
  Wat leuk om jullie belevenissen weer te mogen lezen.
  Ja maak de tassen maar leeg, wat je thuis laat hoef je niet mee omhoog te sjouwen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het jullie gaat lukken.
  Geniet van de mooie omgeving, en het uitzicht op de toppen. Het eten ziet er beter uit, als in de cel. Welterusten.
  Groetjes uit Aarle-Rixtel

 4. Halo dames .Ziet er wel gezellig uit zo met zijn drieën. Ja de Pyreneeën komen dichterbij. Dit gaat jullie ook wel lukken. Heel mooie omgeving trouwens. Het eten ziet er trouwens ook wel goed uit. Morgen weer een geweldige dag gewenst met veel zon en veel km.?????????

 5. Hallo Anita en Nettie,

  Knap gedaan, en dan nu een uitrustdag met opruimen, en tassen leegmaken. Misschien scheelt het iets met het gewicht. Tja ik snap dat de bergen niet echt fijn zijn, toch knap dat jullie er 70 km op hebben zitten, jullie zijn over de helft denk ik zo. Lekker uitrusten en ook genieten, en dan morgen weer, verder, ja een rustdag mag tussendoor ook wel eens, want het blijft een inspirerende tocht. En ik reis in gedachte met jullie mee. Fietsen en Genieten.
  groetjes Marga.

 6. Hoi dames,

  Jullie zijn goed op weg. Al een aantal mooie kilometers achter de rug, en er nog een paar te gaan:).
  Succes, en geniet er van!

  Groetjes Maaike Thijs Viggo en Mads

 7. Hoi Netty en Anita.
  Jullie zijn al een heel eind weg.Het lijkt mij een geweldig ervaring.
  Nu de bergen op, hou vol gr Jeanne

  Hoi Netty en Anita,
  Ik wens jullie nog veel succes met jullie fietstocht.
  Jullie zijn al goed opweg.Toppers.
  Groetjes Wendy

Geef een reactie