Dag 29 Monasterio de Irache naar Navarette

Vandaag hebben 64,4 kilometers gefietst en we konden onze “feestkleding” weer aan. Het viel er weer met bakken uit de hemel.

Vanmorgen keek ik op Google Maps om te zien hoeveel kilometers we van Santiago de Compostela afzaten. Volgens Google maps is dit 658 kilometer en je moet nog 1 dag en 14 uur fietsen, dus in 38 uur kun je er zijn. ????? Volgens mij hebben zij dit nooit gefietst want dat halen we echt niet.

Vanmorgen hebben we ontbeten in onze trekkershut op de camping en rond half negen zijn we weggefietst. Samen met de wandelaars. Toen leek het nog goed te komen met het weer.

Los Arcos, de plaats waar we wilde gaan slapen en er geen plek was, wat ben ik blij dat we eerder zijn gestopt zijn. De weg ernaar toe was weer veel klimmen en er stond veel wind en het regende. Allemaal dingen die je niet wilt en toch cadeau krijgt.

Ik was blij dat we in Logrono waren. Hier was het gezellig druk bij de kathedraal. Een bruidspaar was net getrouwd en er was een actie voor kinderen. Elke dag krijgen we vragen over onze fietsen. Iemand had eindelijk de oplossing ontdekt voor de fiets van zijn vrouw. Een extra steuntje aan het voorwiel. Nettie heeft aan haar tas een zakje voor de thermoskan en dat vond iemand ook een geweldig iets.

We zitten nu in Navarette in een B&B Peregrinand.

Ik geef het woord aan Nettie. Kunnen we vanavond op tijd gaan eten ? Groetjes Anita.

Ja, zeg dat wel gisteren moeten wachten tot half tien om te eten. Ja Jan wat heb je het toch goed thuis altijd op tijd is het eten klaar.??

Vandaag  was het ook weer flink klimmen. We fietsten hoog en het waaide flink. Ik ben maar gestopt toen er een auto aankwam, want ik waaide zo verder de weg op. We fietsten door een afwisselend landschap met prachtige uitzichten. wijnkelder, olijfbomen en ook nog bij een stuwmeer. We waren 2 keer de route kwijt.

We waren de weg kwijt en kwamen op een industrieterrein terecht,  waar prachtige wegen waren aangelegd met Europees geld, hadden we gelezen op een bord, maar alleen wij waren daar aan het fietsen.

In Logrono op een plein in de stad zagen we nog wandelaars.

nu we gaan eten gelukkig eerder als gisteren op de camping.

Groetjes Nettie.tot morgen.

 

 

11 thoughts on “Dag 29 Monasterio de Irache naar Navarette

 1. Weer een dag vol nieuwe belevenissen en indrukken. Ja Anita, sommige dingen vraag je niet om maar je krijgt het er gratis bij.??.
  Toch zijn de weergoden jullie best wel gunstig gezind, alleen de regen en wind komen op de verkeerde momenten.
  Smakelijk eten en “sweet dreams” voor straks.

 2. Geweldig dames, het loopt op rolletjes zo te horen. Misschien af en toe wat minder hard maar jullie gaan er komen! Ben af en toe behoorlijk jaloers. Volgend jaar een mini mini santiago in ons eigen landje hè Anita. Dat is dan voor jou een peulenschil.

 3. Hallo Nettie en Anita
  Jammer van de regen, maar na regen komt altijd zonneschijn.
  Het komt helemaal goed met jullie.
  Welterusten voor straks, en morgen weer veel fiets plezier .
  Groetjes Nellie

 4. Hallo dames. Weer een enerverende dag. Jammer van de regen maar het helaas niet anders. Weer ontzettend mooie foto’s. Nou jullie zijn al bijna bij de eindstreep. Voor vanavond lekker uitrusten en morgen weer met frisse moed verder. Denken aan jullie. ?????????

 5. Hoi dames het gaat lekker lees ik behalve het klimmen gaat soms wat moeilijk maar geen nood hier en daar kun je nog epo kopen en dan gaan jullie weer als een speer veel plezier met de zon erbij groeten Nico angela

 6. Gefeliciteerd Anita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Je bent een flinke meid.Ik ben blij dat je het klaar gespeeld hebt.

  Vanuit Canada vele groeten

Geef een reactie