Hallo allemaal dank jullie wel voor de leuke reacties hier maar ook op Social Media, het doet ons goed dat er zoveel mensen ons willen volgen.

Gisteravond was het echt terug naar de basic. We hadden geen stroom in onze wagen dus moesten we bepaalde dingen voorrang geven op dingen die we zeker opgeladen wilden hebben via de powerbank.

Het is allemaal gelukt maar nu besef je wat je eigenlijk allemaal gebruikt aan stroom.

Vannacht hebben wij goed geslapen en ik ben wel een paar keer wakker geweest en toen hoorde ik dat het hard regende. Ik dacht nou ja wat er vannacht valt, valt morgen niet, maar helaas was dat niet zo.

Het goot er nog steeds hard uit en na het ontbijt zag de lucht nog grauw en grijs en de vogeltjes waren erg rustig.

Voordat we de tassen aan onze fiets gingen hangen hebben we ons maar eerst de bekende feestkleding aangetrokken en toen alles op de fiets gedaan.

Daarna afscheid genomen van de gastheer en vrouw en toen weer op pad.

Na zo’n 5 kilometer zaten we weer op de route en zo fietsten wij door het mooie maar natte België.

Heel veel fietspaden maar helaas weinig tentjes waar je iets kunt drinken. Ik had best zin een beker warme chocolademelk met slagroom maar ja…..

Het was rond kwart over een dat we in Kasterlee aankwamen en daar was dus een restaurant waar we een 12 uurtje hebben gegeten. Soep, brood met kroket en eiersalade en rauwkost en wat te drinken. Geen warme chocolademelk met slagroom want dat smaakt niet echt bij zoiets.

Na de lunch en de accu’s weer opgeladen vertrokken wij weer. Maar er is een wonder geschied. Het was droog. Het bleef zelfs de verdere middag droog. Wel wat wind maar je kunt niet alles hebben.

Rond 15 uur kwam zelfs de zon nog door het kon niet mooier worden.

Gisteren vertrokken wij met zon en eindigde de middag met regen en vandaag vertrokken wij met regen en het eindigde met zon. Nu maar kijken hoe het de komende dagen gaat.

Na 84,45 kilometer zijn wij bij ons vrienden op de fiets gearriveerd en daar hebben wij een eigen kamer.

Bij aankomst eerst een appje naar de familie dat we er weer zijn en ons mam gebeld dan heeft zij ook weer rust. En toen een hapje gaan eten. Hier letterlijk om de hoek.

Ons Mathilde ligt al plat want die was echt moe en had wat last van de benen, krijg je als je 60+ bent 😉

Zo dat was het weer, morgen is er weer een dag.

 

Groetjes Mathilde en Anita

 

3 thoughts on “Dag 2: Balen naar Zoersel

  1. Mooi verhaal weer, alleen weer jammer van de regen, maar langzaam aan wordt het weer beter😀. Alvast een rustige nacht😀😘

  2. Goedemorgen dames.

    Zitten jullie al op de fiets??
    Wens jullie een hele fijne fietsdag zonder regen.
    Is ook wel een keer fijn.
    Gr Marij.

Geef een reactie