Dag 3 Ittervoort naar Broekhuizen

Het is een beetje later geworden dan de bedoeling maar we hebben vanavond gezellig onder het genot van een glaasje rosé, buiten zitten kletsen met onze gastvrouw Margriet.

Maar nu even terug naar vanmorgen. Tijdens het ontbijt regende het volop in Ittervoort maar tegen de tijd dat wij weggingen was de bui alweer voorbij en hebben wij geen regen meer gehad.

Het viel ons wel op dat in welk dorpje wij kwamen het erg nat was. Wij vonden het prima dat de bui ons voor ging en wij droog aankwamen in Broekhuizen.

Onze tocht vandaag ging vooral langs de rivier de Maas. Van Ittervoort naar Thorn en zo fietste we door naar Leumolen waar we door de bossen uitkwamen bij de watermolen

En zo fietste we verder naar Kessel, Baarlo, Hout-Blerick, Blerick, Grubbenvorst naar Broekhuizen.

Zo heeft een pontje bij de Maas ook een speciale ingang en dat moest natuurlijk ook even op de foto.

We slapen nu dus in Broekhuizen waar we vanavond hebben gegegeten bij eetcafé Maaszicht en waar Christoffel over de Maas kijkt. Hij heeft tijdens Koningsdag een sjaal gekregen die hij met ere draagt.

O, ja vandaag hebben we bijna 80 km gefietst.

 

 

4 thoughts on “Dag 3 Ittervoort naar Broekhuizen

  1. Zo Anita, je gaat samen samen met je vriendin weer erg goed, en al veel km in je benen zitten. Ik zou zeggen fiets maar lekker door en hopelijk vandaag ook met mooi weer. veel plezier. Succes groetjes Marga.

  2. Zo te lezen een mooie dag gehad gisteren.? Maak er vandaag ook weer een mooie tocht van dames????

Geef een reactie