Jullie zien het al aan de titel. We konden in Hoek van Holland niet terecht en is het Oostvoorne geworden. We slapen in een “paleis”.

Vanmorgen een heerlijk ontbijt gehad bij de vrienden op de fiets in Burgh-Haamstede. We zaten met 5 personen aan tafel en gingen na het ontbijt allemaal een andere kant op.

Het echtpaar kwam uit Friesland en gingen naar Hellevoetsluis. De andere persoon, een man, kwam uit Den Haag en die ging naar Sluis. Volgens hem was het maar 60 kilometers, maar wij denken dat het wat verder is. Want Vlissingen – Burgh-Haamstede was 60 kilometers. Maar hij zal er vandaag wel er achter zijn gekomen dat hij bijna 90 kilometer heeft moeten fietsen. En wij reden onzen route verder.

Vandaag hebben we iets meer dan 60 kilometer gefietst. We hebben de hele dag zon gehad maar het was wel wat fris maar om te fietsen was het heerlijk.

Via Renesse over de Brouwersdam, waar ze bezig waren met het opbouwen voor Concert at Sea, mochten wij samen met een groep kinderen over het terrein en hoefde wij niet 4 kilometer om te fietsen.

Daarna Ouddorp, Goedereede en Havenhoofd verlieten wij het eiland Goeree Overflakkee om via de Haringvlietsluizen naar Rockanje en zo naar Oostvoorne, dat ligt op het laatste eiland van Zeeland. Voorne Putten.

Voor morgen hebben we al een overnachting geboekt, want het is weekend en we wilden zeker een plek om te slapen hebben. Het is Katwijk aan Zee geworden.

Tot morgen.

2 thoughts on “Dag 3 Oostvoorne

Geef een reactie