Dag 3: Zoersel naar Puurs-Sint-Amands

Gisteren was ik een beetje in de bonen. Ik schreef al dat het dag 3 was maar dat is dus vandaag.

Vandaag hebben we 74 kilometer gefietst en je zult het niet geloven maar de zon scheen volop. Ons Mathilde en ik hebben genoten van de tocht.

Alles ging ook goed. We hadden op tijd onze chocolademelk met slagroom en rond 12 uur was er een locatie waar we konden lunchen en rond 15 uur weer een drankje. Dus het klopte helemaal.

Vanmorgen hadden we afscheid genomen van ons gastgezin en natuurlijk moesten wij op de foto want ja je krijgt niet elke dag een mevrouw te slapen die ook nog hetzelfde heet als de koningin.

We kregen op een bepaald moment de Schelderoute erbij en toen we bijna Antwerpen uit waren verdween de Kempenroute en kregen we ook nog de Kunstroute erbij. Dat wij kunst hebben gezien dat kan ik niet echt zeggen of toch wel.

Onderweg hadden we de nodige wegen die openlagen maar met de fiets kun je toch ver komen.

Het vloggen gaat nog niet zo goed. Ons Mathilde ligt telkens in een deuk als ik iets wil opnemen.

Op een bepaald moment waren we verkeerd gefietst, wat weleens gebeurd, kwamen we uit in het dorpje Weert. Nooit geweten dat er ook een dorpje Weert in België is. We hebben bewijs.

Vandaag slapen wij in een B&B genaamd het Fierkantje en helaas zijn er niet veel restaurants open dus was het dit keer weer een beetje duur eten maar het smaakte ontzettend goed.

Nu maar even afwachten hoe het weer morgen weer is

 

Groetjes Mathilde en Anita

 

3 thoughts on “Dag 3: Zoersel naar Puurs-Sint-Amands

 1. Mooie foto’s geschoten onderweg😀. Voor straks welterusten en ik kijk uit naar je bericht morgen

 2. Dag dames.
  Eindelijk een dag mooi weer voor jullie.
  Mooie omgeving en mooie foto’s.
  Geniet van jullie avond en morgen hopelijk weer een mooie dag zonder regen.

  Gr Marij.

 3. ziet er goed uit, mooie foto,s leuk. En alweer zoveel gefietst in eindelijk mooi weer, hopelijk krijgen jullie die nog heel veel, slaap lekker voor straks en een goede rit morgen. Groetjes marga.

Geef een reactie