Ons Mathilde is een beetje boos op mij. Waarom? Omdat we vandaag geen 70 maar bijna 80 kilometer hebben gefietst, en vaak wind tegen. Als het goed is hebben we morgen hier geen last meer van. Tenminste dat hoop ik.

Gisteravond hadden we gegeten bij Vrienden op de Fiets. Een 3-gangen menu was er voor ons gemaakt. Voor deze mensen was alles nieuw. Wij waren net niet de eerste gasten. De avond ervoor was er iemand geweest dus die had de vuurdoop gehad.

Het was een gezellige avond en we hebben lekker gekletst over van alles.

Vandaag was het de dag van opladen van mijn accu. Hoezo? Vanmorgen wilden wij, na een heerlijk ontbijt, vertrekken en toen bleek dat mijn accu niet was opgeladen.

We hebben de accu snel in een ander stopcontact gestopt en een half uurtje gewacht. Dus het vertrek vanuit Zundert was pas rond 10 uur. De teller gaf aan dat ik ongeveer 60 kilometer kon fietsen in ecostand.

Na 30 kilometer kwamen een boscafe tegen en daar hebben we een kopje thee gedronken terwijl de accu werd opgeladen . En zo zijn we weer verder gefietst.

Rond half 2 hebben onze lunch en ook daar hebben we onze accu opgeladen.

We hebben de Wouwse Plantage gezien, stukje Bergen op Zoom, Halsteren en nog meer plekjes. En zo kwamen we aan bij ons gastgezin in Dinteloord. Ook hier is voor ons gekookt.

Ook hier een 3-gangenmenu. Soep, hoofdgerecht en dessert. Dini houdt van koken en je kunt haar vinden op Facebook Oma kookt anders. Ook is ze bloemist en die pagina heet Personal Bloom.

Verder de avond lekker gezellig gekletst. Daarom is het wat later geworden met dit verslag

Groetjes en tot morgen
Mathilde en Anita

 

1 thought on “Dag 3: Zundert naar Dinteloord

Geef een reactie