Dag 4: Culemborg naar Maarssenbroek

Vanmorgen werden wij wakker geschud door donder en bliksem en een flinke regenbui en dat allemaal rond 8 uur.

Om kwart voor 9 hadden wij ontbijt besteld en de mevrouw die heeft het letterlijk tussen de buien gebracht. Wij sliepen in het schuurtje wat omgebouwd was tot zit-slaapkamer met douche en toilet en een klein keukentje.

Op ons gemak het ontbijt genuttigd en volgens buienradar zou het om 9 uur droog zijn. Oké het was half 10 toen de zon doorkwam en toen wij om kwart voor tien wegfietsen scheen de zon en was het droog.

Gelukkig is het de hele dag verder droog gebleven. Vandaag waren het niet zoveel kilometers dus hebben wij op ons gemak gefietst. Vandaag was het maar 60 kilometer.

Om 16:00 uur waren wij op ons slaapadres en wij konden al terecht en rond 17:00 uur werden we opgehaald door Chantal een nichtje van mijn vriendin om daar te komen eten.

Ik heb verder kennis gemaakt met haar man en kinderen en ze had heerlijk gekookt. Eigengemaakte tomatensoep en daarna lasagne en ijs na. Wat wil je nog meer. Ik had goed gegeten.

Na de thee zijn wij wandelend naar ons slaapadres gegaan en ben ik nu dit verslag aan het typen.

De vooruitzichten voor morgen zijn niet veel soeps. Regen is er voorspelt en dit kan de hele dag zijn, maar misschien hebben we af en toe een bui en niet een bui voor de middag en eentje na de middag.

Och we trekken de feestkleding maar aan en zien wel, meer kunnen wij ook niet doen.

Och ja, de naam zegt het al Waterlinie.

Tot morgen

Anita

42.226

 

1 thought on “Dag 4: Culemborg naar Maarssenbroek

Geef een reactie