Vandaag hebben 61,6 km gefietst. Gelukkig geen regen maar wel veel wind. We zitten in Yerseke in een B&B St. Anna, een katholieke kerk die nu omgebouwd is naar een bb met 6 kamers, vergaderzalen en andere ruimtes maar veel dingen in tact gelaten.

Voor we vanmorgen vertrokken nog lekker gekletst met de andere gasten die in het bb verbleven en zijn Dick en ik rond half 10 weggefietst.

We hebben de tocht dus een beetje aangepast omdat de veerpont van Hansweert niet meer vaart. Deze veerpont vaart alleen in maand juli en augustus naar de overkant (Zeeuws-Vlaanderen)

Zo fietsen wij langs de Schelde. Onderweg hebben wij de volgende  plaatsen gehad; Huijbergen, Hoogerheide, Ossendrecht, Rilland, Waarde, Kruiningen en zo naar Hansweert.

In Waarde hebben we gegeten in het dorpscentrum. In Hansweert verschillende vrienden op de fiets gebeld maar helaas zaten ze vol. Daarna enkele hotelletjes die ook vol zaten. Nu zijn we een beetje van de route afgegaan en in Yerseke terecht gekomen waar ze nog wel plek hadden.

We hebben de volgende knooppunten gefietst:

81 – 30 – 37 – 36 – 35 – 34 – 33 – 40 – 79 – 78 hier kwam de LF13b voorbij en hebben we deze verder gevolgd.

Het is weer gelukt hier de foto’s van de afgelopen dagen.

5 thoughts on “Dag 4 Wouwse Plantage naar Yerseke

 1. Hoi Anita en Rick.
  Jullie zijn al een heel eind weg.
  Jammer maar er staan geen foto’s bij dit bericht.
  Althans ik heb ze niet ontvangen.
  Zie ze wel een keer verschijnen.
  Morgen weer veel fietsplezier en hopelijk blijft het droog.
  Gr Marij en Jozef.

Geef een reactie