Vandaag weer zo’n 80 kilometer gefietst en we hadden weer fantastisch weer. In de ochtend was het nog best fris maar dat werd snel goed gemaakt door het zonnetje wat de verdere dag heeft geschenen.

Vanmorgen afscheid genomen van ons gastgezin Vrienden op de Fiets en wij hadden gisteren gezien dat wij niet naar rechts moesten maar gewoon naar links en daar was namelijk nummer 5 van de Vlaanderenroute. Dus dat scheelde weer.

We lagen gisteren weer op tijd in bed want heel de dag buitenlucht en beweging dan wil je wel op tijd gaan slapen. We lagen rond half 10 in ons bed en hebben goed geslapen.

We moesten wel op tijd ons bed uit want ons gastgezin moesten allebei om half 8 al weg naar hun werk en dat hield dus in dat wij te vroeg op ons slaapadres waren. We wisten dat zij een middag met koor een concert hadden dus eerst een drankje en toen ergens gaan eten en rond half 7 waren we op het adres.

Ik vind het geweldig want het is een bungalow, geen trappen lopen en we hebben de badkamer voor onszelf.

Onderweg door verschillende dorpjes gekomen en we hebben Brugge aangedaan. We zijn niet in het centrum geweest maar de tocht leidde ons om Brugge heen.

Bij binnenkomst leek het wel de Kinderdijk, we kregen 4 molens op een rij, allemaal standaardmolens, te zien dus die moesten op de foto.

Ons Mathilde was blij dat wij niet in het centrum waren geweest, zelf vond ik het jammer omdat Brugge best een mooie stad is. Ons Mathilde vind de drukte maar niks en vond het prima zo.

En zo vervolgde wij onze tocht naar ons slaapadres.

Weten jullie hoe je Jabbeke moet uitspreken?

 

Tot morgen

Mathilde en Anita

 

2 thoughts on “Dag 5: Bellem naar Jabbeke

 1. Dag dames.
  80 km toe maar.
  Jullie zullen wel weer goed moe zijn.
  Mooie omgeving.
  Voor straks een goede nacht en morgen weer veel fietsplezier plezier met lekker veel zon.

  Gr Marij.

Geef een reactie