Vandaag slapen wij in Egmond-Binnen bij mensen die al 17 jaar Vrienden op de Fiets doen. Ze hebben ons de huissleutel gegeven en vanavond zijn ze weer terug.

Vanmorgen afscheid genomen van ons vorige slaapadres en we zijn via Katwijk aan Zee vertrokken naar Noordwijk aan Zee, Noordwijkerhout door de Lochter Zeeduinen om zo bij Zandvoort uit te komen.

In Zandvoort was het druk, heel druk met mensen die allemaal naar het strand gingen. Daarna zijn we naar Bloemendaal aan Zee gefietst en bij Santpoort Noord hebben we wat gegeten en gebeld naar het volgende slaapadres. Wat weer is gelukt.

Onze tocht ging verder naar IJmuiden, Velsen-Noord, Beverwijk door de duinen naar Egmond-Binnen. Gelukkig was er veel schaduw, dus van de warmte hebben we niet veel gemerkt.

We hebben even moeten zoeken naar ons slaapadres want dit ligt een beetje verborgen maar wel leuk.

We hebben gegeten bij Herberg Binnen, wat trouwens heel goed was om na het eten nog een ijsje bij de lokale ijssalon te gaan halen. Mijn keuze voor vanavond was, caramel-zeezout en een mango bolletje.

We zijn nu in de derde provincie van onze tocht. Noord-Holland.

Zo dat was het weer. Hier valt het weer mee. Het is nog wel 27 graden maar met een lekker zeebriesje is het goed uit te houden.

Tot morgen.

 

1 thought on “Dag 5 Egmond-Binnen

  1. Nou dames, jullie gaan snel??. Ik denk dat jullie morgen wel in Den Helder zijn?. Vergeet morgen niet om je in te smeren tegen de ??

Geef een reactie