Glanerbrug? Waar ligt dat? Het ligt vlakbij Enschede. Weten jullie nu ook waar we zitten. Vandaag hebben 94,4 km gefietst maar dat was eigenlijk niet de bedoeling.

De mensen, waar we nu slapen, vertelden ons dat er verschillende knooppunten waren verlegd en dat hebben wij dus geweten.

Vanmorgen hebben wij eerst lekker ontbeten en omdat er brood over was hebben we maar meteen een lunchpakket gemaakt voor onderweg. Ja, wij zijn nu eenmaal Nederlanders.

Rond kwart over 9 zijn we op de fiets gestapt en van Aalten naar Bredevoort, en toen ging het mis, we werden door diverse knooppunten zig-zaggend naar Meddo gestuurd. We hebben volgens mij alle bospaden gehad en we kwamen zelfs weer even in Duitsland, Zwillbroek, en zo fietsen we verder.

We hadden zo’n 60 kilometer gefietst, en volgens Google Maps, waren we niet ver weg van Glanerbrug (20km). Wij hebben toen besloten om de knooppunten te verlaten en zo naar Buurse te fietsen.

Onderweg kwamen we nog een paar dames tegen die waren op zoek naar knooppunt 11 of wij die hadden gezien. Nee, hadden wij niet. Om je eerlijk te zeggen ik heb diehelemaal niet gezien.

We fietsen elektrisch maar vandaag moesten we onderweg echt ergens gaan zitten om het eindpunt te kunnen halen. Buurse haalde we, we hadden allebei nog 5km op de teller staan en ons eindpunt was 13 km verder. Daarom bij een restaurantje een soepje gegeten en de accu opgeladen en zo zijn we in Glanerbrug gearriveerd.

We kregen een hartelijk ontvangst en mevrouw had zich zorgen gemaakt om niks. Ze vertelde dat de tv kapot was en of wij dit erg vonden. Wij hebben vakantie en zijn niet geïnteresseerd in de programma’s die er zijn, wij lezen een boek en schrijven iets op de website en als dat is gebeurd gaan wij plat.

 

2 thoughts on “Dag 6 Aalten naar Glanerbrug

Geef een reactie