Dag 6: Abcoude naar Santpoort-Noord

Na een heerlijk ontbijt fietsen wij rond 10 uur weg bij ons slaapadres. Het wonder was geschied het regende niet.

En ja hoor vandaag hebben wij het de hele dag droog gehouden. Wat ook weer doorwerkte in de stemming. Hoewel mijn vriendin het vanmorgen wel een beetje moeilijk had. Volgens haar was ze te vroeg wakker geworden.

Dat kan ik mij voorstellen want we werden vanmorgen niet wakker gekraaid maar er zaten een heleboel kraaien volop te kletsen onder ons raam en het leek even op de film The Birds. Voor ouderen ons die weten waar het over gaat.

Die vogels kunnen best veel herrie maken en dan was er nog een mug die ons ook nog kwam vervelen. Al met al een onrustige morgen.

De overnachting lag op onze route en we konden dus ook daar blijven eten. Wat we heel fijn vonden want om door de regen naar een restaurant te moeten daar hadden wij niet zoveel zin in.

Vandaag was het niet zover fietsen, we hebben iets meer dan 50 kilometer gefietst, oké het waren 53,63 kilometers voor de mensen die het precies willen weten.

We verblijven nu in een B&B die ook Vrienden op de fiets doet en het is weer geweldig. Ik zal toch eens vragen aan Vrienden op de Fiets of zij een soort hartje bij de adressen kunnen zetten zodat je kunt aangeven dit is een favoriet adresje. Alleen voor mij niet voor anderen.

We hebben vandaag geluk en we konden dus hier rond 16 uur komen dus we hebben nu alle tijd om ons op te frissen en dadelijk om 18 uur gaan we eten hier vlakbij. Het is op loopafstand dus dat is wel goed.

Zo dat was het weer morgen nog een dagje fietsen en zondag dan weer naar huis.

Groetjes Anita

42.423

 

 

1 thought on “Dag 6: Abcoude naar Santpoort-Noord

Geef een reactie