We zijn weer thuis. Onze laatste overnachting in Den Bosch was redelijk. Zelf heb ik niet zo goed geslapen. Naast het huis was een café en daar zaten ze nog een tijdje buiten te kletsen.

Het ontbijt, ja wat zal ik er van zeggen. Ons Mathilde zou zeggen. Eens maar nooit meer en heel snel weg wezen. Wat we ook gedaan hebben.

Het ontbijt was niets voor ons Mathilde, biologische voeding, vergeet het maar. Dus hebben we onderweg bij de Jumbo wat broodjes gekocht, kaas en wat drinken. En bij het eerste beste bankje, net om de hoek, hebben we ons ontbijt gegeten.

Zo fietsten we door naar Schijndel. In Schijndel even op de thee bij onze tante, een van de twee tantes die we nog hebben. Tante Ger nog bedankt ? voor koffie/thee en de peperkoek.

En zo fietste wij verder door het Brabantse land op weg naar huis. In Son bij restaurant De Zwaan een soepje gegeten. Nog even langs een vriendin om wat mondkapjes af te geven en zo door naar huis.

Net voorbij Lierop,  nog zo’n 4 kilometer te gaan hebben we fietsen in turbostand gezet en zo kwamen we aan bij ons Mathilde. Ons Mathilde opende de poort en de reactie van allemaal. Zijn jullie er al.

De fiets van ons Mathilde bleef achter en samen zijn we ons mam gaan verrassen. Wat goed is gelukt. Ons mam was helemaal blij dat we weer veilig thuis waren.

Om de fietsvakantie af te sluiten zijn we samen, met de mannen, lekker wezen eten bij Hotel Centraal.

Zo dit was het avontuur van Mathilde en mij. Dank jullie wel voor de reacties, we hebben hier van genoten. Volgend jaar gaan ons Mathilde en ik weer een weekje. Waar we naar toe gaan weten we niet maar we staan open voor suggesties.

Groetjes en tot de volgende keer.

Mathilde en Anita

Ps de foto’s komen nog

1 thought on “Dag 6: Weer thuis

Geef een reactie