Dag 7 Glanerbrug naar Hardenberg

Vandaag hebben wij de route een beetje moeten omgooien. Er waren verschillende knooppunten gewijzigd en het leek ons slim om eens te kijken hoe we het beste naar Pieterburen konden fietsen.

Mijn vriendin had ook geen paspoort bij dus de route is nu meer door Nederland met af en toe een klein stukje Duitsland. Bij het boekje moesten we zeker zo’n 60 kilometer door Duitsland fietsen.

Het begon al goed. We zaten op de route maar bij het eerste knooppunt, dachten wij, is het toch niet goed. Hadden we nu maar gewoon dat knooppunt gevolgd dan hadden we geen 10 kilometer omgefietst.

Vandaag zijn wij gefietst van Glanerbrug naar Hengelo, Almelo. Over de oude landingsbaan van vliegveld Twente, Vriezenveen, Langeveen, Bruine Haar, Radewijk naar Hardenberg.

We wilden in Radewijk overnachten maar na diverse telefoontjes bleek er geen plek te zijn bij Vrienden op de fiets. Dus wat nu?

We hebben via internet gezocht, de verbinding hier is verschrikkelijk, zo heb je contact en zo is het weer weg, maar gelukkig hebben we toch een overnachting. Midden in het centrum van Hardenberg in een herberg. De laatste twee eenpersoons kamers.

Vandaag 85 kilometer gefietst en morgen gaan we naar Assen en de slaapplek is geregeld. Nog 140 km te gaan en dan zijn wij in Pieterburen.

1 thought on “Dag 7 Glanerbrug naar Hardenberg

Geef een reactie