Dag 7 Haaksbergen naar Uelsen

Vandaag hebben we iets meer den 90 kilometer gefietst. Deze stond ook gepland en was ook onze langste tocht ten opzichte van de rest. Het heeft ook te maken met de overnachtingen. In deze omgeving waren niet zoveel Vrienden op de Fiets.

Vanmorgen waren we dus om 7 uur op want we wisten dat het vandaag een lange tocht was. Na ons ontbijt, we hebben niet de afwas gedaan, zijn wij vertrokken.

De tocht was mooi en in Drenthe Twente heb je veel boeren die een rustpunt hebben. Vaak een klein huisje waar je tegen een kleine vergoeding een kop koffie/thee kunt kopen en soms ligt er ook wel eens een koek bij. Maar dit keer hebben we alleen thee gedronken en het geld in het busje gedaan.

Zo kwamen wij in Enschede aan waar we bij een theetuin ons drankje en iets lekkers hebben genomen en het was gezellig met 3 heren die daar ook zaten.

Zo fietsten wij door om rond 13 uur in Oldenzaal en daar hebben wij onze batterijen opgeladen, letterlijk de fiets en wij onze inwendige maag.

Normaal halen wij onze fietstochten met onze batterijen maar vandaag wisten wij dat wij dat niet zouden halen dus daarom even opladen en zo zijn wij rond half 3 weer op onze fietsen gestapt.

Het was een heerlijke tocht alleen tegen 16 uur werd het wat minder weer en kregen wij meer wind. Echt flink tegenwind en we gingen wat heuveltjes op, dan heb je het soms ff wat extra ondersteuning nodig.

Zo waren wij tegen 18 uur bij ons slaapadres. Het laatste adres want morgen fietsen wij naar Coevorden tenminste dat ligt aan het weer. Regent het morgen (kans is 80% op dit moment) dan fietsen wij naar Almelo om daar op de trein te gaan.

Ik ga er nog even vanuit dat wij morgen nog 44 kilometer fietsen richting Coevorden om daar bij het station op de trein te stappen en de route hebben afgemaakt. Maar dat zien we morgen wel weer.

Nu ga ik slapen. Heel luxe eigenlijk, wij hebben ieder een eigen kamer en een hele bovenverdieping voor onszelf.

Groetjes Anita

1 thought on “Dag 7 Haaksbergen naar Uelsen

Geef een reactie