Dag 7: Lo-Reninge naar Zandvoorde

Vandaag was het heerlijk fietsen. Bijna geen wind, het was droog en een goed temperatuur.

Onze gastheer bracht ons lekkere broodjes en beleg, fruit en yoghurt het was meer dan genoeg.

We fietsen naar de Vlaanderentocht ook een stukje van 14-18 frontroute. Prachtig om te zien. Er is zelf een plek waar je door de loopgraven kunt lopen maar helaas konden wij deze niet bezoeken. Waar we onze fietsen neer moesten zetten vonden wij niet geschikt om ze daar achter te laten.

Deze route is ook te doen met de auto dus misschien dat Dick en ik hem nog een keer gaan rijden. Het is best indrukwekkend als je een begraafplaats ziet met meer dan 12.000 grafzerken.

Zo fietsen wij verder en kwamen aan in Ieper waar de beiaard het carilion aan het bespelen was, na zijn/haar concert gaf de harmonie of fanfare nog een concert. Het klonk allemaal heel gezellig en wij zaten op het terras lekker in het zonnetje met een oogje op onze fietsen.

Vandaag hebben we ongeveer 75 kilometer gefietst en ons slaapadres is dit keer B&B en heet Cottage Santfort. Dit B&B is best een beetje lux want de Belgen hebben een lang weekend i.v.m. 1 mei.

Vandaag wordt het eten bezorgd want we hadden geen zin om naar iets te fietsen. Laat ze maar een keer naar ons toekomen en de B&B vonden het prima.

O, ja vandaag hebben we appeltaart gegeten

Tot morgen

Groetjes Mathilde en Anita

 

 

2 thoughts on “Dag 7: Lo-Reninge naar Zandvoorde

 1. Weer een mooie route achter jullie, gaat goed dames, geniet ervan😀👍👍😀. Lijkt me leuk om de 14-18 frontroute een keer samen te rijden Anita😘

 2. Fijn dat er geen wind was .
  Mag ook wel een keer.
  Lijkt me inderdaad interessant dd route een keer te rijden.
  Indrukwekkende foto’s.
  Morgen weer een nieuwe dag met nieuwe belevenissen.
  Gr Marij.

Geef een reactie