Dag 7: Tegelen naar Grevenbicht

Vandaag hebben we iets meer dan 76 kilometer gefietst. En ja hoor, we mochten onze “feestkleding” aan. Eerst alleen de jas en later toch de regenbroek. Toen de broek weer uit en toen weer aan. Ja het was vandaag een regenbroekendans. 

Maar eerst even terug naar ons gastgezin van gisteren. De gastheer had heerlijk gekookt. Na het eten zijn wij naar onze slaapkamer gegaan. Toen ik naar de toilet moest zag ik een kastje hangen met allerlei knopjes en ja dat is heel aanlokkelijk.

Ik heb alle knopjes geprobeerd; er was er eentje die je van onderen wat waste, toen het bidet knopje, toen een speciaal massageknopje en een soort föhnknopje. Het was heel verrassend allemaal.

Vanmorgen naar een goed ontbijt op de fietst en zo reden wij door Roermond en andere dorpjes om in Maasbracht even een lunch en toen weer verder op de fiets.

Zo kwamen we aan in Grevenbicht waar we rond 16:00 uur aankwamen. Eigenlijk te vroeg voor ons slaapadres dus waren wij even op zoek naar iets waar wij konden drinken maar helaas er was niets open. Dus toen maar gebeld of we eerder konden komen en kon gelukkig.

Vanavond heeft onze gastheer gekookt en dat smaakte goed. Ik vind het toch al fijn als iemand iets speciaals doet.

 

3 thoughts on “Dag 7: Tegelen naar Grevenbicht

  1. Dag dames.Wat een weer treffen jullie.Echt Nederland.Morgen een goede thuisreis.Groetjes Marij en Jozef. 😘😘😘

Geef een reactie