Omdat we een dagje eerder in Den Helder waren zijn we vandaag een rondje Texel gaan doen.

Een rondje van iets meer dan 55 kilometer. En ja hoor het was warm, heel warm. Het was er 30 graden maar gelukkig hadden we regelmatig wind.

De wind kwam dan van de Noordzee en toen we aan de andere kant van het eiland fietsten kregen we de wind van de Waddenzee.

We waren vanmorgen om half 10 met de boot gegaan en 20 minuten later stonden wij met fiets op Texel. Bij de plattegrond van Texel even de knooppunten genoteerd en zo zijn wij gestart.

Net, maar ook maar net, waren wij voor 16 uur bij de boot. Die vertrok wel om 16 uur maar de poort was al dicht dus moesten wij een uur wachten.

Tijdens het wachten kwamen er steeds meer mensen die allemaal met de boot naar Den Helder wilden. Waar kwamen al die mensen toch vandaan. Tijdens onze fietstocht zijn we er wel tegengekomen maar niet zoveel.

Na de tocht zijn we naar onze slaapplek gefietst waar ze een heerlijke meloen voor ons hadden klaargelegd die wij met veel smaak hebben opgegeten.

Om half zeven werden we bij de dames verwacht en daar hebben we heerlijk gegeten. Ik moet zeggen, beter dan gisteren. Regina het was heerlijk vooral het toetje was fantastisch.

Morgen dan fietsen wij naar het station en van daaruit naar Eindhoven. Als alles meezit dan zijn we rond half 1 in Eindhoven en dan is het gedaan met onze fietsvakantie.

Vriendinnetje  bedankt voor de fijne week en tot volgend jaar.

1 thought on “Dag 7 Texel

  1. En dames.Bij het zeehondencentrum geweest op Texel? Is een mooi eiland.
    Morgen een goede reis naar huis.

    Gr Marij en Jozef.

Geef een reactie