We hebben het gehaald. Volgens mijn vriendin hebben wij in totaal 720 kilometer gefietst. Vanuit het zuiden naar het noorden. Hierin zitten natuurlijk de extra meters vanwege de treinstoring.

Vanuit Assen hebben we de LF14b gevolgd en deze was prachtig. Wat is Nederland toch mooi. Onderweg veel ooievaarsnesten gezien met jongen. Gelukkig ze zijn hier en niet bij ons dus dat scheelt.

Vandaag mochten we vanaf Groningen onze feestkleding (regenkleding) aan. Mijn vriendin kon deze dus meteen gaan uitproberen en het stond haar geweldig. Zij was in het blauw/zwart en ik in paars/zwart. De laatste 20 kilometers werden we begeleid met regen en zo kwamen we in Pieterburen.

De foto gemaakt en we gingen op weg naar ons slaapadres. Net na het bord zagen we een boerderij waar we een lekker kopje soepje hebben gegeten. Daar vertelden we dat we op weg waren naar ons slaapplek in Pieterburen en die mevrouw vroeg bij wie we sliepen. We antwoorden dat wij sliepen bij Astrid. Ze glimlachte en zei;”laat je verrassen”.

We werden inderdaad verrast. We kwamen binnen in een ruimte waar een werkplek was in het thema theater. Tierelantijntjes aan het plafond en muren. Elke kamer stond vol met bedden en kledingstukken. We mochten, als we wilden, alle kleding aantrekken en foto’s maken

. Dat hebben we maar niet gedaan.

Onze kamer is groen en er staan 2 eenpersoons bedden en een 2 persoonsbed en hierop bonte dekbedden. Ik mag vannacht slapen in het tweepersoonsbed.

Vandaag heeft mijn fiets een mijlpaal bereikt. De teller heeft even gestaan op 9999.9 km en toen nog even op 10.000 kilometer. Maar nu is de teller blijven staan op 999.99.

Net onze kaartjes geactiveerd via de iPad voor morgen. We gaan morgen op de fiets naar Baflo en dan met de trein naar Eindhoven en dan ga ik weer op de fiets naar huis.

 

5 thoughts on “Dag 9 Assen naar Pieterburen

  1. Super gedaan Anita, weer een nieuwe belevenis mee gemaakt, Top.
    Maar we zijn ook weer blij dat je heelhuids thuis komt. Ik zou zeggen nog ev en wachten en dan mag je thuis even uitrusten. groetjes Marga.

  2. Hallo Dames.Gehaald!!! Goede reis terug vandaag.Hopenlijk lukt het allemaal met de trein.In Nederland weet je het nooit.Gr Marij.

  3. Nou, ik was zondag aan te toeren en tussen Mierlo en Nuenen liep een Ooievaar in de wei., op nog geen 10 meter van me af. Dus , weet het maar nooit.
    Goede thuisreis en tot later vandaag

Geef een reactie