Vandaag hebben we 66,6 kilometers gefietst.

Ik geef nu het woord aan Nettie.

Voordat we vanmorgen weer op de route waren kregen we al een flinke klim voor de kiezen. Er komen nu meer en meer klimmetjes aan. Ja we gaan richting het zuiden en we zijn aan het oefenen voor de grotere klimmetjes die nog komen. Als je naar boven aan het ploeteren bent denk je weleens waarom wilde wij dit ook alweer. Tijdens het klimmen zoek ik afleiding, ik kijk naar de bloemen langs de weg en tel de strepen en dan ben ik boven en dan dalen we af. Het afdalen is fijn, schiet zo lekker op. Vandaag tijdens de pauze keken we op een helling van 10% uit, deze stond op ons te wachten. HIj was pittig maar ik was wel blij en had voldoening toen ik boven was.

Nettie en ik stonden voor deze weg. Je ziet het misschien niet zo goed maar het was echt een stijging van 10%. Ik kan alleen zeggen dat de benen van Nettie ijzersterk zijn en zo ziet iemand eruit als die boven is. En willen jullie Nettie een groot applaus geven want ze fietst dus helemaal zelf.?????

Op dit moment is het soms moeilijk om een slaapplek te vinden. Veel hotels en B&B zijn gesloten in verband met de vakantie. Zelfs de pastoors zijn er niet.

Vandaag is het wel gelukt maar met hulp van enkele mensen zoals Thierry. Hij reed voor ons uit om ons naar het B&B te brengen waar we vannacht slapen. Dank zij Thierry zijn we niet op de snelweg terecht gekomen. Chambre d’hotes village rose wordt gerund door moeder en dochter. Gelukkig hebben deze mensen voor ons gekookt zodat we niet meer de deur uit hoeven.

17 thoughts on “Dag 9 Clermont naar Fremecourt

 1. Nettie chapeau.??????Dames geweldig.Weer een stuk dichter bij jullie einddoel.Morgen weer veel succes. Ook van astrid ulrich en van wolfgang en monica. ???

 2. Chapeau dames, ik doe het jullie niet na.
  Wel fijn dat jullie zo een beetje kunnen wennen aan het klimmen, dan zijn jullie al voorbereidt op het grotere werk?
  Slaap lekker vannacht en ik kijk alweer uit naar het bericht van morgen?

 3. Hoi Nettie en Anita
  Leuk Nettie dat we ook een stukje van jou belevenissen op de fiets kunnen lezen. Jullie zullen gespierde beentjes krijgen met al dat klimmen.
  Ging het vandaag weer wat beter Anita?
  Groetjes Jo en Nellie

 4. Geweldig Nettie.??????Geweldig hoe jullie het doen.Hopenlijk morgen weer goed weer. Jullie zijn kanjers! !!Slaap lekker en morgen weer een nieuwe dag te gaan.???

 5. ?????.
  Nou Nettie en Anita
  Geweldig wat jullie doen
  Ik wist dat Nettie een ijzersterke wil heeft als ze wat wil bereiken dan heeft ze er ook alles voor over .
  Succes dames.

Geef een reactie