Vandaag de boekjes ontvangen voor mijn tocht. De boekjes van de Sint Jacobs fietsroute.

De route bestaat uit 3 delen:

Deel 1: Haarlem – Tours
Deel 2: Tours – Pyreneeën
Deel 3: Pyreneeën – Santiago

Wij starten van huis uit en fietsen dan richting Antwerpen waar we daar ergens de route op zullen gaan. We moeten nog even de boekjes doorlezen, de nodige notities maken en zo komt 12 augustus steeds dichterbij.

 

11 thoughts on “De boekjes zijn er

  1. Dank je wel Je kunt me blijven volgen ff bij ik wil op de hoogte blijven je naam en mailadres invullen en dan krijg je bericht als ik iets op de website zet.

 1. Dankjewel, Je kunt me blijven volgen ff bij ik wil op de hoogte blijven je naam en mailadres invullen en dan krijg je bericht als ik iets op de website zet.

 2. Dag Anita

  Knap wat jullie gaan doen, ik ben een vriendin van Nettie.
  Heel veel succes en we blijven jullie volgen.
  Groetjes Nellie Maas

 3. Hoi Anita,

  Ik vind het super dat je samen met mijn moeder deze tocht gaat ondernemen. Een lange droom gaat zo voor jullie in vervulling. Ik wens jullie veel plezier en succes met dit avontuur. Groetjes,

  Ruud Berkers
  Leipzig (Duitsland)

  1. Hoi Ruud dankjewel voor je reactie, jazeker ik heb er zin in en vind het spannend maar dat zal je moeder ook wel vinden. Het zal een heel avontuur worden maar dat is de uitdaging. Wil je ons volgen schrijf je even in bij op de hoogte blijven dan krijg je automatisch bericht als ik er iets nieuws op de website plaats

   Gr anita

 4. Hoi Anita,

  Wat leuk dat je een website bijhoudt, zo blijven wij goed op de hoogte van jullie avonturen! Ik sluit me aan bij Ruud, mam en jij gaan samen een super tijd tegemoet, echt een once in a lifetime ervaring! Succes met de voorbereidingen en we gaan jullie volgen! Ik heb me al ingeschreven voor de nieuwsbrief!

  Groetjes Ellen Berkers

Geef een reactie