Het weer wordt beter en het kriebelen begint weer. Fietsen.

De eerste fietstocht is gepland. Samen met een vriendin ga ik in juni de LF01 route fietsen. Deze route start in Sluis, Zeeland, en dan fietsen wij zo door naar Den Helder. In totaal ongeveer 350 km. ?‍♀️ Deze route is een onderdeel van de Noordzeeroute. Ik heb er zin in en tijdens deze tocht houd ik jullie op hoogte. 

Mijn man heeft een nieuwe fiets gekocht en nu kunnen we, als het goed is, verder gaan met ons rondje Nederland. Vorig jaar zijn wij gestopt in Hoek van Holland dus als we starten is dat wel in of bij Hoek van Holland en dan zien wij wel hoe ver we komen. De tocht zal een week duren want langer wil hij niet fietsen. Wanneer dit gaat gebeuren, ik zou zeggen houd deze website in de gaten. ?

Jullie hebben de afgelopen weken verschillende berichten gehad over Facebook. Reden is dat ik sinds 12 november 2018 ben gestart met mijn eigen bedrijfje, ABanitabuenen, en ik geef ?? training Basis Facebook aan bedrijven, organisaties en verenigingen. Dus ken je iemand die een training nodig heeft, alleen of een groep, laat het me maar weten.

Zo dat was het weer voor even. 

Groetjes Anita

 

 

 

1 thought on “Fietsen

Geef een reactie