Het gaat eindelijk gebeuren mijn man gaat met mij een fietstocht maken. Ja, belofte maakt schuld zullen we maar zeggen.

Vorig jaar, na mijn fietstocht naar Santiago de Compostela, had mijn man toegezegd om een weekje met mij te gaan fietsen maar het moest wel in Nederland zijn.

Prima, dus heb ik het boekje Ronde van Nederland via LF-routes gekocht.

Maar ik heb toch het een ander gewijzigd. We fietsen niet precies deze Lf-routes maar we gaan langs de grens van België fietsen, wel aan de kant van Nederland en zo fietsen we langs de grens in Brabant naar Zeeland en dan langs de kust naar Hoek van Holland. We fietsen dus knooppunten.

De voorbereidingen zijn gestart. Wat neem je mee vraagt mijn man? Nou, wat onderbroeken, nachtkleding, lange broek, korte broek, fietskleding, shirts, vest, jas, sokken, slippers, regenkleding, toiletspullen, pillen niet vergeten, blaadjes waar de route op staat, paspoort, portomonnee, boekje vrienden op de fiets en de fietskaart en nog wat dingetjes meer.

Mm, zei mijn man en dat past allemaal in mijn fietstas? Nou heeft mijn man geen echte fietstassen zoals ik die heb, maar dat gaat zeker lukken. De fietstassen die hij heeft die heb ik toen gebruikt voor mijn fietstocht in Friesland, De Elfstedentocht en daar ging ook alles in.

Hij heeft afgelopen week de weerberichten goed in de gaten gehouden. Eerst was het als het regent op de dag dat wij willen vertrekken dan gaan we niet. We starten niet met regen maar gaat het onderweg regenen is dat niet erg. Gelukkig ziet het er naar uit dat we dus vertrekken op de geplande dag en dan valt er geen regen. 

Wil je op de hoogte blijven meld je aan via mijn website, ik heb alleen je emailadres nodig en verder doe ik er niets mee. Moet ik wel even vermelden volgens de nieuwe wet. Als je al hebt aangemeld dan hoef je niks te doen en krijg je vanzelf bericht als ik iets heb geplaatst op mijn website. Maar via mijn Facebook kun je ons ook volgen. 

 

 

 

3 thoughts on “Fietstocht

Geef een reactie