Ja, nog even en dan gaat het gebeuren. Mijn fietstocht naar Santiago de Compostela.
De tocht die ik ga doen, doe ik niet alleen, wil mijn man niet, die doe ik samen met Nettie Berkers. Nettie ken ik van het zwemmen en zij komt uit Ysselsteyn en dat ligt in Limburg.
Een paar zaterdagen geleden zijn we naar Vessem gegaan en heb ik me ingeschreven bij Het Nederlands Genootschap van Sint Jacob. www.santiago.nl als je meer informatie wilt hebben. Hier hebben we allerlei informatie gekregen en hebben we besloten om niet de tocht over de Oude Wegen te gaan doen maar de Sint Jacobsroute. We starten straks van thuis uit en gaan eerst richting Antwerpen om daar ergens op de route te komen.
Rinus, ik weet zijn achternaam niet meer, vertelde dat je het beste naar Eindhoven kunt fietsen en bij het station zie je het bordje staan met LF met een nummer, welk nummer wist hij niet, maar er staat op het bordje naar Antwerpen en bij Turnhout ga je dan ergens de route op. Rinus heeft mij nog wat informatie gestuurd over wat ik allemaal het beste kan meenemen en de route die hij samen met zijn vrouw heeft gefietst. Zij hebben er zeven weken over gedaan. Nettie en ik zullen er zes weken over gaan doen.
Prima, maar we gaan eerst de boekjes kopen, dit zijn er 3 en ons verder voorbereiden op de tocht.
Ik moet wel iets bekennen, ik fiets vals, maar ja ik fiets wel anders kom ik niet vooruit.
Met andere woorden ik heb een E-Bike en die heeft net voor de fietsvakantie in Friesland een grote beurt gehad. Straks moet er nog wel een nieuwe ketting op maar verder is deze heel geschikt voor deze tocht, aldus Luke van Leeuwen van Bike Totaal Luke van Leeuwen en natuurlijk nog even leren hoe een band te plakken.

3 thoughts on “Nog even en dan ga ik

  1. hoi anita
    ik heb al een paar jaar een electriese fiets
    zo kom je nog eens ergens
    nou voor jou komt het al korterbij heb je er al veel zin in
    gr betsie

Geef een reactie