Terug in de werkelijkheid

Hallo allemaal

Het is weer een paar maanden geleden dat Nettie en ik terug zijn van Santiago de Compostela.

Het laatste bericht wat jullie van ons hebt ontvangen is dat we nu pelgrim af waren en toerist waren geworden.

We zijn erg toeristisch bezig geweest met onze mannen. We hebben met hun Santiago de Compostela bezocht en rondgereden in een treintje want dan heb je zo alles snel bekeken. Snel bekeken heb je Santiago wel. Het oude centrum is prachtig maar na een dag heb je het ook wel gezien.

Om de week nog wat door te brengen, want Nettie en Jan vlogen terug op donderdag, hebben we nog enkele steden bezocht in de omgeving van Santiago.

We zijn naar Finisterre geweest, wat men het einde van de wereld noemt, en naar Coruna en Lugo. Het weer zat gelukkig mee.

Tussendoor heb ik mijn verjaardag gevierd, ik ben jarig op 26 september en, inderdaad een maand na Nettie, ben ik jarig, zijn we op 28 september vertrokken uit Spanje.

Nettie en Jan zijn teruggevlogen en Dick en ik zijn teruggereden. Wij hadden alles bij zoals de fietsen van Nettie en mij en de bagage. Dick en ik hebben er drie dagen over gedaan om thuis te komen. Maar ik was blij om weer thuis te zijn.

Thuis gekomen hadden wij meteen een feestje. Dirk de vriend van onze dochter Nydia vierde zijn verjaardag en daar kon ik meteen mijn verhaal kwijt.

De volgende dagen had ik een beetje moeite met alles. Er was geen ritme meer. Ik hoefde niet vroeg op en niet meer op zoek naar een slaapplek. Het voordeel van deze fietstocht was wel dat ik 7 kilo was afgevallen en dat is best lekker. Ik heb nog zeker een paar weken in mijn dromen de hele tocht opnieuw gefietst. Om het geheel compleet te maken komt er nog een fotoalbum met alle foto’s die wij hebben gemaakt tijdens onze tocht.

Nu alles weer “normaal” is ben ik met iets anders begonnen. Ik ben op een leeftijd dat werkgevers je geen baan meer geven of gunnen dus ben ik gestart met een eigen bedrijfje.

Je zult het al aan de website hebben gezien dat het een en ander is gewijzigd. 

Ik geef nu advies in Zakelijk Facebook aan ondernemers maar dat kun je lezen op de pagina “wie ben ik” en ik maak websites. De laatste website die ik heb gemaakt is van Windmolen De Victor in Someren.

Naast dit alles ga ik nu een blog schrijven met wat ik doe en beleef.
Heb je interesse schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Het is de bedoeling dat ik een keer per maand iets stuur.

Nogmaals dank jullie wel voor alle reacties die Nettie en ik hebben mogen ontvangen en wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een geweldig 2018.