Het was me een weekje wel. Maar eerst een hulpvraag.

Ik heb sinds kort Zakelijk Instagram en volgens de installatie moet ik nu mijn logo zien als ik Instagram op Zakelijk zet maar dat is niet zo. Wie weet het antwoord?

Zoals ik al zei het was me een weekje wel.

Maandag heb ik eerst een klant vooruit geholpen met haar Zakelijk Facebook om vervolgens ‘s middags diverse reportages te monteren, afspraken gemaakt voor het programma Het Avonduur en de planning van de fotografen gemaakt en verstuurd. En zo was de maandag weer voorbij.

Op woensdag de nieuwjaarsreceptie van het Rode Kruis Someren. Ik ben daar vrijwilliger coördinator en moest deze “vergadering” voorzitten. Nu valt dit wel mee want er was niet veel te melden. Onze voorzitter mocht haar woordje doen en onze Zummerse Mens werd gehuldigd en toen was het wachten op burgemeester en wethouder. De burgemeester kwam even kennismaken met onze vrijwilligers en dat vonden de dames en heren hartstikke leuk. De foto’s zijn gemaakt door SIRIS fotograaf Eric Driessen. Nieuwjaarsreceptie Rode Kruis Someren

En zo gaat de week verder. Donderdag ben ik naar een klein museumpje geweest waar ik een website voor ga maken. Deze meneer spaart oliepompen en kon er geweldig over vertellen. Op een bepaald moment werd hij wat emotioneel en dat vind ik weer geweldig. Mensen die zo’n passie hebben voor hun hobby, dat vind ik geweldig. Het oliepompuseum is elke donderdag open en anders op afspraak.

Meteen weer een idee opgedaan. Zijn er nog meer verzamelaars in Asten en Someren die ook willen vertellen over hun hobby stuur dan een mailtje naar redactie@siris.nl en dan kom ik wel een reportage hierover maken.

 

Vrijdag heb ik mijn kleinzoon, ik ben oppas-oma en hij moest mee naar de studio. Ik ben presentator van Het Avonduur op vrijdag en als er geen gasten zijn dan nemen wij het op. Dit noemen wij Voicetracken of VT. Ik noem het een beetje valsspelen 😉 Ik ben er wel maar ook weer niet. Nu heeft mijn kleinzoon ontdekt dat hij een beetje kan kruipen en dat was hij dus ook aan het doen in de studio. Hij vond het zo geweldig dat hij volop geluiden van plezier aan het maken was en dat is dus te horen terwijl ik de agenda voorlees.

Kreeg ik gisteravond nog een appje met de vraag was er een baby in de studio? Yep, mijn kleinzoon heeft dus vrijdagavond zijn radiodebuut gemaakt, je kunt er niet jong genoeg mee beginnen. Nu nog het geluidsfragment erbij zoeken om het te bewijzen maar dat komt een volgende keer.

 

 

Geef een reactie