Vandaag hebben we iets meer dan 66 kilometers gefietst. Het was zoals mijn man zei; weer zoals het moet zijn. Mooi weer, wind in de rug, mooie fietspaden dus gewoon lekker weer om te fietsen.

Inderdaad het was vandaag echt lekker fietsen. De tocht die ik had uitgezet was inderdaad de LF1b dus die bordjes hebben we gevolgd. Deze route is een onderdeel van de internationale Noordzeeroute. De  route loopt van Sluis naar Den Helder en is 330 km lang.

Wil je de route helemaal doen dan start je in Noord-Frankrijk bij het plaatsje Boulogne sur Mere via België, Nederland, Waddeneilanden, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Schotland, Engeland en heeft de totale lengte van 6000 kilometer. Ik weet niet of Dick en ik dit gaan doen maar wie weet wel met een van mijn vriendinnen. Het zal niet in een keer gaan maar er zullen verschillende etappes voor nodig zijn.

Als het aan mij ligt starten we in Frankrijk en fietsen we zo naar boven, dan heb je vaak de wind in de rug. ??

Vannacht slapen wij in hotel Zeeuwse stromen, het vrienden op de fietsadres was vol en aangezien wij al meer dan 60 kilometer hadden gefietst en onze onderkant rust wilde geven slapen wij dus hier in Renesse. ?

Morgen fietsen wij naar Hoek van Holland en ons slaapadres hebben we geregeld. Dit keer was er plaats bij vrienden op de fiets. Vandaaruit fietsen wij naar Schiedam om met de trein naar huis te gaan en dan fietsen wij van Eindhoven naar huis.

Geef een reactie