Je hebt van die dagen dat je denkt dat je beter in je bed kunt blijven en dat had ik deze week maar ik denk nog vele mensen meer.

Het begon bij mij op maandag. Ik kwam in de studio en er moest een reportage worden gemonteerd. Deze reportage moest diezelfde avond in het programma Het Avonduur. Prima dat doen we dus even maar dan gebeurt het, geen geluid van de mengtafel. Wat de F**k is dat nu weer. Na alles gecontroleerd te hebben, volgens mij stond alles goed, toch even de technische vrijwilliger gebeld. Hij heeft mij wat instructies gegeven die ik heb opgevolgd en ja hoor nog steeds geen geluid. En geen geluid dan is monteren best moeilijk. Dan maar naar huis en thuis de reportage gemonteerd en weer terug naar de studio. De techniek nog een keer gebeld en die zullen vanavond even kijken wat er aan de hand is. Later stond er toch een instelling niet goed. Verkeerde instructie?

Dinsdag kwam de brief binnen voor Vrienden van SIRIS. Dit is een actie van de lokale omroep. Een keer per jaar krijgen de mensen die zich hebben opgegeven voor Vriend van SIRIS een brief van de omroep om minimaal 10 euro te geven. Met dit geld worden er voor radio en tv spullen aangeschaft. Je moet dan denken aan microfoons, camera’s enz. Ik zou de etiketten maken en er was een doos met etiketten. Nu heb ik totaal geen problemen met het maken van etiketten maar ik baalde als een stekker dat de maat niet in het lijstje stond van standaard etiketten. Dus online op zoek naar de juiste template. Zo gezegd zo gedaan. Maar op een of andere manier had het Word bestand zijn kuren. Maar het is me gelukt en de brieven worden de komende weken rondgebracht door de vrijwilligers van SIRIS. Wil je de omroep steunen dan kan dat. Stort minimaal 10 euro op bankrekening NL29 RABO 0148 0472 38 en vermeld je naam en adres. Alvast hartelijk dank.

Woensdag kregen de stagiaires van Marketing en Communicatie de opdracht om de brieven klaar te maken voor het rondbrengen en ik zou zorgen dat de brief gekopieerd werd. Nu hebben wij bij SIRIS een eigen printer/kopieerapparaat maar 1000 brieven uit printen is toch een beetje veel. Wij kunnen dan gebruik maken van het kopieerapparaat van De Ruchte, alleen wat was de code ook alweer. Ik naar beneden om deze te vragen, was de persoon er niet die het wist, dus een uurtje later terugkomen. Na een uur weer naar beneden en kreeg ik de code. Met de brief naar het kopieerapparaat en ja hoor, heb je net 10 kopieën is het papier op. Dus naar beneden om papier te halen om de laden te vullen. Ik heb volgens mij hier een abonnement op. Waar ik ook heb gewerkt, ik moet iets kopiëren het papier is bij mij altijd op en moet ik het aanvullen. Hebben jullie daar ook last van?

Donderdag had ik een klant waar ik uitleg zou geven over Zakelijk Facebook. Ik was er op tijd alleen mijn klant had zich verslapen. Sta je daar in de wind te wachten tot hij er is. Over wind gesproken, wat is er veel omgewaaid. Mensen, auto’s, bomen, borden noem maar op. Bij SIRIS kregen wij de nodige foto’s binnen. Voor meer informatie kijk dan op SIRIS.

Maar even terug naar mijn klant. Samen hebben we zijn Zakelijk Facebook doorgenomen. En nu denken jullie wat laat jij je klant dan doen? Hij zit achter de computer en ik geef instructies. Ik weet namelijk als je zelf achter de computer zit en de handeling zelf moet doen, dit beter blijft hangen. Na alles door te hebben genomen kijk ik samen met hem/haar welke berichten het beste hebben gescoord. Welke mensen je pagina leuk vinden en waar komen ze vandaan. En zo zijn er nog een heleboel vragen. Ik heb een paar leuke pagina’s die je kunt gebruiken voor je marketingplannen en de foto’s die je vrij kunt gebruiken voor je website en Zakelijk Facebook. Wil je meer informatie neem gewoon even contact op met Prema Kersten zij regelt namelijk mijn afspraken en zij is een kei in het maken van marketingplannen en coaching.

Vrijdag heb ik mijn kleinzoon (7 maanden). Ik ben oppas-oma en samen hebben wij het heel gezellig. Die middag is hij weer mee geweest naar de studio zodat ik het programma Het Avonduur kon inspreken. Het was heerlijk weer, de zon scheen, toen we naar de studio liepen, hij in de wandelwagen en ik erachter. Ben ik klaar en lopen we terug naar huis, krijgen we een flinke bui op ons. Maar zoals ons pap altijd zei: “Gelukkig het meeste valt er langs”.

Het was echt een week met veel toestanden maar er waren ook leuke dingen hoor. Mijn petekind heeft haar tweede kindje gekregen, een meisje en zij heet Ilayda. Deze dame had even op zich laten wachten. Ik denk dat ze haar kapsel en make-up nog in orde moest maken voordat ze op de wereld wilde komen. 😉 Maar ze is er, gezond en met haar. Dadelijk ga ik even naar haar toe om haar welkom te heten in onze familie. Onze familie is niet groot. We zijn met 14 personen. Maar wat ik geweldig vind is dat mijn moeder (84) dit allemaal nog mag meemaken in goede gezondheid. 

 

Tot volgende week

 

 

Geef een reactie