Dit is altijd de vraag, wat nemen jullie mee op de fiets.

Nou, op de eerste plaats het fietstasje wat aan het stuur zit. Hier worden de papieren, knooppuntenoverzicht, portomonnee, zalf voor het zitvlak (wat ik niet nodig heb maar het is wel makkelijk om het bij de hand te hebben), kabeltje voor de telefoon en de powerbank niet te vergeten.

Dan de twee tassen; ja wat doe je daar in? Nou we gaan 8 dagen dus 8/9 onderbroeken, een paar bh’s, nachtkleding, 2 lange broeken, 1 of 2 korte broeken ( je weet in Nederland nooit waar je aan toe bent) wat shirtjes, vestje en sokken. Schoenen: sandalen en slippers. En natuurlijk de toilettas en heel belangrijk onze feestkleding (regenkleding) en de helm.

Dat wordt dus verdeeld over de twee fietstassen.

Mijn man brengt ons weg samen met de man van mijn fietsvriendin, want om in Hulst te komen is best moeilijk. Je kunt met de trein naar Bergen op Zoom en dan moet je met de bus naar Hulst maar met de fiets in bus dat gaat nog steeds niet. Het wordt tijd dat er een bus komt met een fietsaanhanger dan denk dat er nog meer mensen met het openbaar vervoer gaan. Wat denk jij.

Dus nog even geduld want over 12 dagen vertrekken wij.

 

1 thought on “Wat nemen we mee?

Geef een reactie