Als ik dit schrijf is het aan de vooravond van ons vertrek.

We, Nettie en ik,  zijn er klaar voor. De tassen zijn gepakt, de zegen en de stempel ontvangen, wat kan er nog mis gaan.

Morgenvroeg, stipt om 10 uur, fiets ik van thuis weg met zo’n 15 kilo extra op de fiets.
twee tassen aan het voorwiel, een tas aan het stuur en twee tassen aan de bagagedrager en een tas boven op de bagagedrager.

We hebben voor morgen al een lunch bij vrienden van mij en dat is in Son, hier zijn we tussen half een en een uur.
Als we daar hebben geluncht dan fietsen we door naar Gilze.
Je zult het niet geloven maar waar we morgenavond slapen ligt gewoon op onze route, ik dacht goed geregeld, hier zullen we rond 18 uur zijn.
Eten zullen we ergens in Gilze doen en dan slapen om de volgende dag te vertrekken naar Breda.

Zondagmorgen fietsen we door naar Breda om daar op de Jacobs-route te komen en dan gaat het avontuur echt beginnen.

Gisteravond even naar de Lambertuskerk in Someren geweest waar Pater Xavier de stempel zette op het pelgrimspaspoort en mij veel succes wenste met de tocht.

 

16 thoughts on “We vertrekken bijna

 1. Heel veel succes.We wilden je vanavond al een berichtje sturen maar je bent ons voor.Dikke knuffel en pas goed op .We blijven je volgen.Marij en Jozef

 2. Anita ik wens je samen met je reis (fiets) genoot nogmaals een fantastische fietsttocht! Geniet van de dingen die je tegenkomt.
  Hartelijke groet, Wilhelmien

 3. Hoi Anita,
  Helaas kan ik er morgen vroeg niet bij zijn om je uit te zwaaien, maar ik wens jullie heel veel plezier en geniet er vooral van. Ook al zit het niet altijd mee, er komen steeds weer leuke momenten. En ook al ben je ‘s avonds wel eens moe, de volgende dag is het altijd weer leuk om te vertrekken. En wij kunnen het weten! Heel veel succes en we houden je in de gaten!

  Groetjes,
  Gerard en Angela

 4. Nettie en Anita,
  . Veel indrukken, gebeurtenissen , mooie en minder mooie, interessante verhalen van andere pelgrims, een reis om nooit te vergeten. Heel veel fietsplezier jullie twee. Tot over 7 weken bij t zwemmen.

 5. Hoi Anita,
  Helaas kan ik er morgen vroeg niet bij zijn om je uit te zwaaien, maar ik wens jullie heel veel plezier en geniet er vooral van. Ook al zit het wel eens tegen, er komen altijd weer mooie momenten. En al ben je ‘ avonds wel eens moe, de volgende morgen ben je weer uitgerust en is het altijd weer Leuk om te vertrekken. Wij kunnen het weten! Heel veel succes en we houden jullie in de gaten!

  Groetjes
  Gerard en Angela

 6. Goedemorgen anita en nette
  Ik wens jullie veel fietsplezier en dat jullie genieten van alles
  wat jullie tegen komen de komende tijd.
  Heel veel groetjes en toi toilet

 7. Goedemorgen anita en nette
  Ik wens jullie veel fietsplezier en dat jullie genieten van alles
  wat jullie tegen komen de komende tijd.
  Heel veel groetjes en toi toilet

 8. Hoi dames. Heel veel succes. Maar dat komt wel goed. Het is een geweldige ervaring. Mijn broer is net teug en heeft hem gelopen. 2500 km hij wilde van de ene kant dat er geen einde aan kwam en van de andere kant blij dat hij er was. Good luck ???

Geef een reactie